Stockholmstätarna AB > Träreparationer

Träreparationer

Stockholmstätarna AB i Lidingö utför träreparationer i Stockholm med omnejd. Vi reparera träkonstruktioner eller byter ut dåligt trä.

Ruttet trä i bågar, karm eller kanske till och med staketet eller grinden?

Stockholmstätarna AB kan reparera träkonstruktioner eller byter ut dåligt trä. Vi har finsnickare och egen verkstad för tillverkning av speciella önskemål.

Läs mer om Träreparationer på företagets hemsida

Stockholmstätarna AB

Stockholmstätarna AB utför bl a fönstertätning, fönsterrenovering, glasbyte, fönsterfogningar och montering av ventiler i Stockholm med omnejd.

För bästa inomhusmiljö, välmående fönsterbågar och karmar rekommenderar Stockholmstätarna AB silikonlister vid tätning av fönster samt att man byter ut de befintliga fönsterventilerna mot Biobe eller Omegaventiler. Vissa kunder vill fortfarande använda textillister för ventilationens skull vilket vi självklart också hjälper till med men förordar ändå silikonlister i kombination med Biobe eller Omegaventilerna.

Stockholmstätarna AB hjälper både privatpersoner och företag och är utbildade av Leif Arvidsson AB och har även genomgått utbildning till Auktoriserat Fönsterunderhåll.

Träreparationer, Hyvling, Byte av karmar, Byte av bågbottnar
Byte av droppnäsor, Kittning Kompletteringskittningar, Försäljning av persienner, Montering av persienner, Fönsterputsning