Takteknik i Hälsingland AB > Trebolit - tvålagssystem

Trebolit - tvålagssystem

Takteknik i Hälsingland AB i Bollnäs lägger lägger Trebolits tvålagssystem. Med detta system får man två var för sig täta skikt som tillsammans skapar ett absolut tätt tak.


Som komplement till det mer vanliga enlagssystemet kan vi även erbjuda ett traditionellt tvålagssystem för kunder som så önskar. Först lägger man då ett lag YEP 2500 alternativt YAM 2000, som helklistras i asfalt. YEP 2500 kan dessutom infästas mekaniskt, sträng- och skarvklistras beroende på underlaget.

Ovanpå underlagsskiktet läggs ett lager Elastolit SEP 4000 som helklistras. Ytskiktet är uppbyggt kring en kraftig polyesterfilt och ytan är skifferbelagd. Undersidan är sandbeströdd

Läs mer om Trebolit - tvålagssystem på företagets hemsida

Takteknik i Hälsingland AB
Hemsida: www.platteknik.nu

Takteknik i Hälsingland AB

Takteknik i Hälsingland AB är takläggare som utför takläggning och annan takentreprenad i Bolläs, Hudiksvall, Stockholm, Söderhamn. Auktoriserad Trebolit Takentreprenör.

Företaget jobbar uteslutande med godkända produkter från Trebolit. Med Trebolit tätskiktsprodukter kan Takteknik i Hälsingland AB erbjuda dig marknadens bästa tätskiktsgaranti, 15 år. Då vet du att arbetet är utfört av Trebolitutbildad personal och att produkterna är utvecklade för nordiskt klimat i kvalitets- och miljöcertifierad tillverkning.