Takteknik i Hälsingland AB > Trebolit Elastolit - enlagssystem

Trebolit Elastolit - enlagssystem

Takteknik i Hälsingland AB i Bollnäs lägger Trebolit Elastolit Tätskiktsmattor.

Elastolit, som är ett enlagssystem ger enkel, snabb och kostnadseffektiv taktäckning vid såväl nyproduktion som renovering.

Ett lager tätskiktsmatta läggs direkt på underlaget. Elastolit är registrerat varumärke av Trebolit.

Elastolit Tätskiktsmattor består av gummimodifierad (SBS-styren-butadien-styren) bitumen som ger mattorna mycket elastiska egenskaper - smidighet och fogstyrka och tar därför upp stora rörelser i underlaget även vid låga temperaturer. Den mekaniska slitagebeständigheten är dessutom mycket hög.

I de flesta fall fästes tätskiktet genom mekanisk infästning vilket är det säkraste och lättaste sättet att få ett tak som ligger tryggt även under rejäla stormar. Alternativt kan mattorna även strängsvetsas mot underlaget.

Läs mer om Trebolit Elastolit - enlagssystem på företagets hemsida

Takteknik i Hälsingland AB
Hemsida: www.platteknik.nu

Takteknik i Hälsingland AB

Takteknik i Hälsingland AB är takläggare som utför takläggning och annan takentreprenad i Bolläs, Hudiksvall, Stockholm, Söderhamn. Auktoriserad Trebolit Takentreprenör.

Företaget jobbar uteslutande med godkända produkter från Trebolit. Med Trebolit tätskiktsprodukter kan Takteknik i Hälsingland AB erbjuda dig marknadens bästa tätskiktsgaranti, 15 år. Då vet du att arbetet är utfört av Trebolitutbildad personal och att produkterna är utvecklade för nordiskt klimat i kvalitets- och miljöcertifierad tillverkning.