Byggunderhåll Produktion AB > Trebolit unic

Trebolit unic

Byggunderhåll Produktion AB i Haninge utför takläggning med Trebolit Unic Enlagssystem. Unic är Trebolits topprodukt och dess armering ger överlägsen rivstyrka.


UV-stabiliteten är så hög att det inte behövs någon ytbeläggning, men vi har trots detta halkskyddsbehandlat ytan för att minimera halkrisken vid isbildning på taket. Eftersom Unic™ kräver mindre tillförsel av värme så läggs produkten med fördel med varmluft och hållfastheten hos skarvarna är bland markandens bästa. Tillsammans betyder detta egenskaper som skapar unika förutsättningar för tätt tak med lång livslängd och därmed långsiktigt god takekonomi.

Läs mer om Trebolit unic på företagets hemsida

Byggunderhåll Produktion AB
Hemsida: www.byggunderhall.se

Byggunderhåll Produktion AB

Byggunderhåll AB arbetar bla med snickeriarbete, plåtslagerier, plåtarbeten, takläggning och tätskiktsarbeten i Stockholm med omnejd.

Tillsammans med många underleverantörer utför vi totalentreprenader där vi har huvudansvaret. Vi har ett mycket brett kontaktnät med erfarna och duktiga underentreprenörer. Ett effektivt och väl inarbetad organisation med målare, murare, plattsättare, elektriker, VVS-installatörer, ventialtionsinstallatörer, mattläggare etc.