EU Tak & Fastighetsservice AB > Trebolit Unic

Trebolit Unic

EU Tak & Fastighetsservice i Trelleborg utför takarbeten i Trelleborg, Malmö, Lund och Ystad med omnejd med Trebolit Unic. Trebolit Unic har egenskaper överlägsna de flesta tätskikt på marknaden.


Trebolit Unic™ används för enlagstäckning vid nyproduktion, för renovering eller omtäckning av gammalt tätskikt och direkt på isolering. Den är även godkänd för läggning direkt på cellplast.

Trebolit Unic™ är uppbyggt runt ett mycket kraftigt komposit-material som stomme. Armeringen ger en överlägsen rivstyrka. Översidan är belagd med granuler för att minimera halkrisken vid isbildning på taket. Undersidan består av ett filtmaterial.

Trebolit Unic™ kännetecknas av en hög skarvhållfasthet. När skarvarna sammanfogas smälter de ihop och blir minst lika hållbara som själva takpappen. Läggningsmetoden kräver inte gasolvärmare, vilket eliminerar brandrisken. Tillsammans med det enastående motståndet mot UV-strålning ger det tätskiktet en mycket lång livslängd.

Klassning: 1 1 1 A/B.
Tätskiktet uppfyller kraven på brandteknisk klass T
Ytvikt: 3.7-4.0 kg/m2
Färger: Svart och grå

Trebolit Unic™ erbjuds tillsammans med Trebolits Trygghetspaket med 2+8+5 års garanti, där garantiåtagandet är försäkrat i svenska försäkringsbolag.

Läs mer om Trebolit Unic på företagets hemsida

EU Tak & Fastighetsservice AB
Hemsida:

EU Tak & Fastighetsservice AB

EU Tak & Fastighetsservice AB utför alla typer av takarbeten i Trelleborg, Malmö, Lund och Ystad med omnejd och specialiserar sig på listtäckningar och dolda tätskikt. EU Tak & Fastighetsservice AB är en Auktoriserad Trebolit Takentreprenör!

Vi utför alla typer av takarbeten och en av våra specialiseringar är listtäckningar och dolda tätskikt, som vi innehar certifikat för. Vår långa yrkeserfarenhet och mångsidighet gör oss till ett tryggt val. För att hålla oss uppdaterade i branschens tekniska utveckling så satsar vi regelbundet på kompetensutveckling och vidareutbildning av vår personal. För att upprätthålla en god kvalitet på alla utförda arbeten så genomför vi kontinuerliga egenkontroller under arbetets gång. Det gör vårt hantverk gediget och långsiktigt hållbart och fungerar som en kvalitetsgaranti och trygghet för våra kunder.

Letar du efter professionella takläggare i Skåne, kontakta EU Tak & Fastighetsservice AB i Trelleborg. EU Tak & Fastighetsservice AB i Trelleborg utför takläggning med tätskikt från Trebolit. När man anlitar en av Trebolit autoriserad takläggare medföljer omfattande garantier. Läs om material och garantier på hemsidan.

Besiktning av tak, Elastolit tätskiktsmattor, energiberäkning, isolering, listtäckningar, service av tak, takarbeten, takläggare, tilläggsisolering av tak, Trebolit, Trebolit Unic, tätskikt, tätskiktsgarantier, värmeisolering av tak, Trelleborg, Malmö, Lund, Ystad,