Bromölla Tak AB > Trebolit Unic

Trebolit Unic

Bromölla Tak AB i Sölvesborg kan som Trebolit-certifierad takmontör erbjuda dig Trebolit Unic med egenskaper överlägsna de flesta tätskikt på marknaden.


Trebolit Unic™ används för enlagstäckning vid nyproduktion, för renovering eller omtäckning av gammalt tätskikt och direkt på isolering. Den är även godkänd för läggning direkt på cellplast.

Trebolit Unic™ är uppbyggt runt ett mycket kraftigt komposit-material som stomme. Armeringen ger en överlägsen rivstyrka. Översidan är belagd med granuler för att minimera halkrisken vid isbildning på taket. Undersidan består av ett filtmaterial.

Trebolit Unic™ kännetecknas av en hög skarvhållfasthet. När skarvarna sammanfogas smälter de ihop och blir minst lika hållbara som själva takpappen. Läggningsmetoden kräver inte gasolvärmare, vilket eliminerar brandrisken. Tillsammans med det enastående motståndet mot UV-strålning ger det tätskiktet en mycket lång livslängd.

Klassning: 1 1 1 A/B.
Tätskiktet uppfyller kraven på brandteknisk klass T
Ytvikt: 3.7-4.0 kg/m2
Färger: Svart och grå

Trebolit Unic™ erbjuds tillsammans med Trebolits Trygghetspaket med 2+8+5 års garanti, där garantiåtagandet är försäkrat i svenska försäkringsbolag.

Läs mer om Trebolit Unic på företagets hemsida

Bromölla Tak AB
Hemsida:

Bromölla Tak AB

Bromölla Tak AB utför all form av takarbete och takentreprenad inom takläggning i Bromölla, Sölvesborg, Kristianstad, Karlshamn, Olofström och Ronneby med omnejd. Auktoriserad Trebolit Takentreprenör.

Företaget jobbar uteslutande med godkända produkter från Trebolit.

Med Trebolit tätskiktsprodukter kan Bromölla Tak AB erbjuda dig marknadens bästa tätskiktsgaranti, 15 år. Då vet du att arbetet är utfört av Trebolitutbildad personal och att produkterna är utvecklade för nordiskt klimat i kvalitets- och miljöcertifierad tillverkning.