Ronnys Tak & Transport AB > Trebolit Unic

Trebolit Unic

Ronnys Tak & Transportservice i Trelleborg kan som Trebolit-certifierad takmontör erbjuda dig Trebolit Unic med egenskaper överlägsna de flesta tätskikt på marknaden.


Trebolit Unic™ används för enlagstäckning vid nyproduktion, för renovering eller omtäckning av gammalt tätskikt och direkt på isolering. Den är även godkänd för läggning direkt på cellplast.

Trebolit Unic™ är uppbyggt runt ett mycket kraftigt komposit-material som stomme. Armeringen ger en överlägsen rivstyrka. Översidan är belagd med granuler för att minimera halkrisken vid isbildning på taket. Undersidan består av ett filtmaterial.

Trebolit Unic™ kännetecknas av en hög skarvhållfasthet. När skarvarna sammanfogas smälter de ihop och blir minst lika hållbara som själva takpappen. Läggningsmetoden kräver inte gasolvärmare, vilket eliminerar brandrisken. Tillsammans med det enastående motståndet mot UV-strålning ger det tätskiktet en mycket lång livslängd.

Klassning: 1 1 1 A/B.
Tätskiktet uppfyller kraven på brandteknisk klass T
Ytvikt: 3.7-4.0 kg/m2
Färger: Svart och grå

Trebolit Unic™ erbjuds tillsammans med Trebolits Trygghetspaket med 2+8+5 års garanti, där garantiåtagandet är försäkrat i svenska försäkringsbolag.

Läs mer om Trebolit Unic på företagets hemsida

Ronnys Tak & Transport AB
Hemsida: www.ronnystakochtransport.se

Ronnys Tak & Transport AB

Ronnys Tak & Transportservice är en takläggare och som utför takarbeten såsom takläggning och tätskiktsarbeten samt även kranbilstransporter i Malmö, Ystad, Lund och Trelleborg med omnejd

Ronnys Tak & Transportservice är ett företag med en stor andel återkommande kunder. Målsättningen är att kunden ska känna trygghet både för utfört arbete och för det material företag levererar. Därför har företaget valt att vara en Auktoriserad Trebolit Takentreprenör. Företaget är godkänd av AB Tätskiktsgarantier i Norden vilket innebär att Ronnys Tak & Transportservice kan erbjuda en femtonårig försäkringsgaranti. Företagets kontor finns i Trelleborg men Ronnys Tak & Transportservice arbetar i hela Skåne.