ALT Hiss AB > Trend

Trend

ALT Hiss AB är leverantör av bostadshissar och hissar för offentlig miljö. Från Trend 50 en plattformshiss för 410 kg till de större modellerna, korghissar med maxlast upp till 2 000 kg.

Trend-serien handlar om valfrihet. ALT Hiss modulsystem och erfarenhet av olika miljöer och driftsförhållanden gör det möjligt för företaget att, tillsammans med kunden, skapa en lösning utifrån varje önskemål – genom att hitta rätt modell att utgå från, som sedan anpassas efter behov. Det är fullt möjligt att byta ut komponenter som exempelvis hisskorg och dörrar eller anpassa designen av korgen. Kunderna har full valfrihet!

Läs mer om Trend på företagets hemsida

ALT Hiss AB
Hemsida: www.alt.se

ALT Hiss AB

ALT Hiss AB är ett lokalt ägt fåmansbolag och har sedan starten 1994 huvudkontor och tillverkning i Småländska Alvesta. Genom regionkontor upp t o m Mälardalen och däröver återförsäljare så är man ett av få rikstäckande hissföretag. Ditt närmsta kontor hittar du på "alt.se" > "kontakta oss" eller bara kontaktar du oss på info@alt.se.

Företaget är tillverkare och installatör av personhissar, varuhissar och rulltrappor m m och är en stor aktör även inom eftermarknad med service och modernisering av befintliga enheter.

Produktomfånget innehåller: hissar, godshissar, handikapphissar, plattformshissar, hissdörrar, hisskorgar, hisslarm, hydraulhissar, linhissar, lågfartshissar, nödtelefoner, personhissar, rullbanor, rullstolshissar, rulltrappor, skruvhissar, småvaruhissar, stolliftar, sänghissar, trappliftar, tryckknappar, varuhissar, MRL, modernisering, hisservice.