ALT Hiss AB > Trend

Trend

ALT Hiss AB är leverantör av bostadshissar och hissar för offentlig miljö. Från Trend 50 en plattformshiss för 410 kg till de större modellerna, korghissar med maxlast upp till 2 000 kg.

Trend-serien handlar om valfrihet. ALT Hiss modulsystem och erfarenhet av olika miljöer och driftsförhållanden gör det möjligt för företaget att, tillsammans med kunden, skapa en lösning utifrån varje önskemål – genom att hitta rätt modell att utgå från, som sedan anpassas efter behov. Det är fullt möjligt att byta ut komponenter som exempelvis hisskorg och dörrar eller anpassa designen av korgen. Kunderna har full valfrihet!

Läs mer om Trend på företagets hemsida

ALT Hiss AB
Hemsida: www.alt.se

ALT Hiss AB

ALT Hiss AB är tillverkare och leverantör av bl.a. hydraulhissar, linhissar, personhissar, rulltrappor, handikapphissar, Trappliftar. Företaget utför även service och modernisering av hissar.

ALT Hiss AB registrerades 1994 men fanns sedan många år tidigare i planering, bakgrunden var nedmonteringen av anrika Devehissar som var ett av Nordens ledande hissföretag på framförallt bostads och industrihissar.

Bolaget startades och ägs idag av fyra delägare med lika många kompletterande bakgrunder, företaget ligger i Alvesta som är ledande ort i Norden på hissproduktion.

A-hissar, godshissar, handikapphissar, hissar, hissdörrar, hisskorgar, hisslarm, hydraulhissar, linhissar, lågfartshissar, nödtelefoner, personhissar, rullbanor, rullstolshissar, rulltrappor, skruvhissar, småvaruhissar, stolliftar, sänghissar, trappliftar, tryckknappar, varuhissar.