Kasthall Mattor & Golv AB > Tuftade mattor

Tuftade mattor

Kasthall Mattor & Golv AB ät tillverkare av handtuftade mattor. Handtuftade mattor ger stora möjligheter att skapa detaljerade mönster, ett unikt uttryck och visuella effekter.


I vår kollektion hittar du handtuftade mattor i olika färger, mönster och med olika lugghöjder. En handtuftad matta har dessutom förmågan att absorbera ljud effektivt och ge en behaglig ljudmiljö. Våra handtuftade mattor är tillverkade i naturmaterial av hög kvalitet.

Läs mer om Tuftade mattor på företagets hemsida

Kasthall Mattor & Golv AB
Hemsida: http://www.kasthall.com/sv/

Kasthall Mattor & Golv AB

Kasthall är en tillverkare av massiva trägolv samt textila golv, (textilgolv), bl a heltäckningsmattor, vävda mattor och tuftade mattor.

Den egna fabriken ligger sedan starten i Kinna, mitt i det traditionsrika textilområdet i västra Sverige. Där sker fortfarande all tillverkning. Under åren har Kasthall blivit en av världens ledande inom design och tillverkning av mattor.

Det som kännetecknar Kasthalls formspråk är det strama och det enkla med en förankring i den Skandinaviska traditionen. Kasthalls mattor finns representerade i ett flertal offentliga byggnader i världen. Under åren har Kasthall tagit emot designpriseroch utmärkelser för sin goda formgivning.

De material vi arbetar med är: Textil och Massiva trä.

Mattor, Heltäckande mattor, Textilgolv offentlig miljö, Designade textilgolv