Tylö AB > Tylö ångbadrum Elysée och Excellent

Tylö ångbadrum Elysée och Excellent

Badmästarens favoritNär föreståndare för offentliga badanläggningar väljer ångbadrum, väljer de gärna Tylö. Ett av skälen till detta är att de uppskattar kostnadseffektivt- och därmed våra omsorger när det gäller materialens kvalitet och slitstyrka, konstruktionens stabilitet och driftsäkerheten som minimerar kostnaderna för service och underhåll.

Vi har även lagt stor vikt vid interiörens utformning. I Tylö Elysée är väggar och individuella sittplatser skulpterade till en helhet och mjukt integrerade i varandra. I Tylö Excellent väntar breda bekväma bänkar i två plan och eleganta dekorraster. Båda rummen skänker bästa komfort och får dessutom extra rymd genom eleganta glasdörrar och kupolformade tak.

Tylö Elysée och Excellent ångbadrum finns i en mängd storlekar från 1,5 m2 och uppåt.

Läs mer om Tylö ångbadrum Elysée och Excellent på företagets hemsida

Tylö AB
Hemsida: http://www.tylo.se

Tylö AB

Tylö AB - tillverkare av ex bastuaggregat, basturum, badmaskiner, bastuinteriör, ångbad med mera för både privata och professionella användare.

Värme och vatten är grunden för allt liv – liksom för verksamheten hos oss på Tylö. Vi har sedan 1950-talets början arbetat med att utveckla, tillverka och marknadsföra kvalitetsprodukter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje.

För att alltid vara helt säkra på att kunna leverera en kvalitetsprodukt som våra kunder uppskattar, tillverkar vi både detaljerna och sammanfogar helheten under vårt eget tak. En Tylö-produkt är med andra ord ett säkert val när du vill njuta fullt ut av värme eller vatten, eller av en kombination av båda.

Tylö Professional är en nybildad division som specialiserar sig på den allt mer betydande proffsmarknaden