Tylö AB > Tylö ångbastuaggregat och Tylarium

Tylö ångbastuaggregat och Tylarium

En behagligare form av bastubad.


Ångbastu är en variant av den traditionella bastu, som vi gärna talar varmt om. Skillnaden består i att ångbastun har lägre temperatur och betydligt högre luftfuktighet (upp till 70 %). I praktiken resulterar detta i en mjuk och mycket behaglig form av bastubad, som bäst beskrivs av det engelska namnet - ''soft sauna''.

För att kunna njuta av ett skönt och avkopplande ångbastubad i familjebastun väljer du Tylö Combi. Det är ett aggregat som ger dig tillgång till alla slags bastubad - torrt, vått eller ånga - och som dessutom kan spetsas med väldoft av naturella örter eller flytande doftessenser.

För att nå samma effekt i en offentlig bastu kompletteras ett Tylö SD-aggregat eller ett golvmonterat Mega-aggregat med en separat ånggenerator av VA-modell. Denna lösning för den professionella marknaden går under namnet Tylarium.

Läs mer om Tylö ångbastuaggregat och Tylarium på företagets hemsida

Tylö AB
Hemsida: http://www.tylo.se

Tylö AB

Tylö AB - tillverkare av ex bastuaggregat, basturum, badmaskiner, bastuinteriör, ångbad med mera för både privata och professionella användare.

Värme och vatten är grunden för allt liv – liksom för verksamheten hos oss på Tylö. Vi har sedan 1950-talets början arbetat med att utveckla, tillverka och marknadsföra kvalitetsprodukter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje.

För att alltid vara helt säkra på att kunna leverera en kvalitetsprodukt som våra kunder uppskattar, tillverkar vi både detaljerna och sammanfogar helheten under vårt eget tak. En Tylö-produkt är med andra ord ett säkert val när du vill njuta fullt ut av värme eller vatten, eller av en kombination av båda.

Tylö Professional är en nybildad division som specialiserar sig på den allt mer betydande proffsmarknaden