Tylö AB > Tylö ånggeneratorer

Tylö ånggeneratorer

Kvalitet för hemmabruk såväl som för professionella anläggningar


Våra kraftfulla ånggeneratorer är konstruerade för ett tufft liv i offentliga ångbad som t.ex. badhus, hotell och gym. I dessa miljöer ställs krav på att ångbadet ska vara igång större delen av dygnet – samtidigt som tiden för underhåll och service ska ligga så nära noll som möjligt. Därför har vi prioriterat driftsäkerheten och valt högsta möjliga kvalitet på material och alla ingående komponenter i Tylö ånggeneratorer.

Bland fördelarna finns hög säkerhet, stand-by funktion, finessrika manöverpaneler, genomtänkta detaljer, dold placering, enkelt montage, låg energiförbrukning, inbyggt driftstörningsskydd, kalkavstötande elektroder, förstklassiska rörelement, helsvetsad vattentank och 5 års materialgaranti.

Tylös ånggeneratorer finns för ångbadrum från 1,5 - 60 m2.

Läs mer om Tylö ånggeneratorer på företagets hemsida

Tylö AB
Hemsida: http://www.tylo.se

Tylö AB

Tylö AB - tillverkare av ex bastuaggregat, basturum, badmaskiner, bastuinteriör, ångbad med mera för både privata och professionella användare.

Värme och vatten är grunden för allt liv – liksom för verksamheten hos oss på Tylö. Vi har sedan 1950-talets början arbetat med att utveckla, tillverka och marknadsföra kvalitetsprodukter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje.

För att alltid vara helt säkra på att kunna leverera en kvalitetsprodukt som våra kunder uppskattar, tillverkar vi både detaljerna och sammanfogar helheten under vårt eget tak. En Tylö-produkt är med andra ord ett säkert val när du vill njuta fullt ut av värme eller vatten, eller av en kombination av båda.

Tylö Professional är en nybildad division som specialiserar sig på den allt mer betydande proffsmarknaden