Tylö AB > Tylö bastuaggregat

Tylö bastuaggregat

Kvalitet för hemmabruk såväl som professionella anläggningar


Vi på Tylö har genom åren stått för en rad banbrytande innovationer, som förbättrat och utvecklat bastumiljön, både vad gäller funktion, säkerhet och trivsel. Dagens Tylö-aggregat representerar det bästa inom bastutillverkning och våra klassiska aggregat skiljer sig från andra märken på flera avgörande punkter. Njut av rekordsnabb uppvärmning, låg energiförbrukning, skönt badklimat med 100 % förångning, hög säkerhet, genomtänkta materialval, lång livslängd och marknadens längsta garantitid.

Tylös bastuaggregat finns från basturumsvolymer från 1,5 – 45 m3.

Läs mer om Tylö bastuaggregat på företagets hemsida

Tylö AB
Hemsida: http://www.tylo.se

Tylö AB

Tylö AB - tillverkare av ex bastuaggregat, basturum, badmaskiner, bastuinteriör, ångbad med mera för både privata och professionella användare.

Värme och vatten är grunden för allt liv – liksom för verksamheten hos oss på Tylö. Vi har sedan 1950-talets början arbetat med att utveckla, tillverka och marknadsföra kvalitetsprodukter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje.

För att alltid vara helt säkra på att kunna leverera en kvalitetsprodukt som våra kunder uppskattar, tillverkar vi både detaljerna och sammanfogar helheten under vårt eget tak. En Tylö-produkt är med andra ord ett säkert val när du vill njuta fullt ut av värme eller vatten, eller av en kombination av båda.

Tylö Professional är en nybildad division som specialiserar sig på den allt mer betydande proffsmarknaden