Tylö AB > Tylö basturum Alu Line

Tylö basturum Alu Line

Stilsäkert formspråk med aluminium och glas


Alu Line är en populär serie basturum som utmärks av rena linjer och ett eget stilsäkert formspråk. Den utvändiga kombinationen av stora glasade ytor och eloxerade aluminiumprofiler ger ett elegant intryck och matchar perfekt till de flesta moderna badrumsinredningar.

När du stiger in genom dörren infinner sig den rätta bastukänslan direkt. Den vackra träpanelen och den indirekta belysningen bakom ryggstöden bidrar till att skapa en varm och inbjudande atmosfär. Samtidigt understryker den dekorativa utformningen av sittlavar och ryggstöd att Alu Line hör hemma i de högre designdivisionerna.

Tylö Alu Line basturum finns fyra storlekar från 1,7 – 5 m2.

Läs mer om Tylö basturum Alu Line på företagets hemsida

Tylö AB
Hemsida: http://www.tylo.se

Tylö AB

Tylö AB - tillverkare av ex bastuaggregat, basturum, badmaskiner, bastuinteriör, ångbad med mera för både privata och professionella användare.

Värme och vatten är grunden för allt liv – liksom för verksamheten hos oss på Tylö. Vi har sedan 1950-talets början arbetat med att utveckla, tillverka och marknadsföra kvalitetsprodukter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje.

För att alltid vara helt säkra på att kunna leverera en kvalitetsprodukt som våra kunder uppskattar, tillverkar vi både detaljerna och sammanfogar helheten under vårt eget tak. En Tylö-produkt är med andra ord ett säkert val när du vill njuta fullt ut av värme eller vatten, eller av en kombination av båda.

Tylö Professional är en nybildad division som specialiserar sig på den allt mer betydande proffsmarknaden