Tylö AB > Tylö basturum Grand Luxe

Tylö basturum Grand Luxe

Ett ljust och stilrent basturum


Grand Luxe erbjuds i samma storlekar och grundutföranden som Classic-serien. Det som skiljer är valet av träslag – här är den in- och utvändiga väggpanelen och all inredning av naturell ljus asp. Men även här kan du naturligtvis låta inspirationen flöda och med enkla medel anpassa exteriören till badrummet i övrigt. Allt som behövs är kanske lite lasyr?

Tylö Grand Luxe basturum finns i 16 olika storlekar från 1,5 – 7,6 m2.

Läs mer om Tylö basturum Grand Luxe på företagets hemsida

Tylö AB
Hemsida: http://www.tylo.se

Tylö AB

Tylö AB - tillverkare av ex bastuaggregat, basturum, badmaskiner, bastuinteriör, ångbad med mera för både privata och professionella användare.

Värme och vatten är grunden för allt liv – liksom för verksamheten hos oss på Tylö. Vi har sedan 1950-talets början arbetat med att utveckla, tillverka och marknadsföra kvalitetsprodukter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje.

För att alltid vara helt säkra på att kunna leverera en kvalitetsprodukt som våra kunder uppskattar, tillverkar vi både detaljerna och sammanfogar helheten under vårt eget tak. En Tylö-produkt är med andra ord ett säkert val när du vill njuta fullt ut av värme eller vatten, eller av en kombination av båda.

Tylö Professional är en nybildad division som specialiserar sig på den allt mer betydande proffsmarknaden