Tylö AB > Tylö basturum Vision

Tylö basturum Vision

Lyxiga basturum med ljus och rymd


I Tylös Vision-serie ingår Round Vision, Space Vision, Midi Vision och Vital Vision som alla har samma runda och vackra formgivning. Precis som namnet antyder är Vision-serien formgiven av dig som vill omges av lite extra ljus och rymd när du badar bastu. Till de utmärkande dragen i dessa exklusiva basturum hör ett rundade hörn, stora härliga glasytor och en smakfull kombination av olika träslag.

Tylös Vision-serie finns många olika storlekar från 1,7 - 6 m2.

Läs mer om Tylö basturum Vision på företagets hemsida

Tylö AB
Hemsida: http://www.tylo.se

Tylö AB

Tylö AB - tillverkare av ex bastuaggregat, basturum, badmaskiner, bastuinteriör, ångbad med mera för både privata och professionella användare.

Värme och vatten är grunden för allt liv – liksom för verksamheten hos oss på Tylö. Vi har sedan 1950-talets början arbetat med att utveckla, tillverka och marknadsföra kvalitetsprodukter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje.

För att alltid vara helt säkra på att kunna leverera en kvalitetsprodukt som våra kunder uppskattar, tillverkar vi både detaljerna och sammanfogar helheten under vårt eget tak. En Tylö-produkt är med andra ord ett säkert val när du vill njuta fullt ut av värme eller vatten, eller av en kombination av båda.

Tylö Professional är en nybildad division som specialiserar sig på den allt mer betydande proffsmarknaden