Tylö AB > Tylö Classic basturum

Tylö Classic basturum

En riktig bastu med anpassningsmöjligheter


Om man ber människor att berätta hur en riktig bastu ser ut, kommer de förmodligen att ge en beskrivning som ligger väldigt nära Classic. I grundutförandet ser vår basmodell nämligen ut precis som en traditionell bastu ska göra, både på in- och utsidan. Samtidigt är det lätt att anpassa Classic till den omgivande miljön. Välj Classic Special när du vill klä exteriören med andra material för att skapa en harmonisk helhet i din badmiljö. Det är bara fantasin som sätter gränser för dina inredningsmöjligheter.

Tylö Classic basturum finns i 16 olika storlekar från 1,5 – 7,6 m2.

Läs mer om Tylö Classic basturum på företagets hemsida

Tylö AB
Hemsida: http://www.tylo.se

Tylö AB

Tylö AB - tillverkare av ex bastuaggregat, basturum, badmaskiner, bastuinteriör, ångbad med mera för både privata och professionella användare.

Värme och vatten är grunden för allt liv – liksom för verksamheten hos oss på Tylö. Vi har sedan 1950-talets början arbetat med att utveckla, tillverka och marknadsföra kvalitetsprodukter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje.

För att alltid vara helt säkra på att kunna leverera en kvalitetsprodukt som våra kunder uppskattar, tillverkar vi både detaljerna och sammanfogar helheten under vårt eget tak. En Tylö-produkt är med andra ord ett säkert val när du vill njuta fullt ut av värme eller vatten, eller av en kombination av båda.

Tylö Professional är en nybildad division som specialiserar sig på den allt mer betydande proffsmarknaden