Tylö AB > Tylö Impression

Tylö Impression

Komplett hemma-spa på en minimal yta.


Dags att vakna upp ur drömmen om ett eget hemma-spa. Nu kan även du som har liten plats därhemma ta del av livets goda i form av härligt avkopplande och välgörande bastu- och ångbad. Inom en minimal yta på 2,8 m2 har Tylö skapat en unik lösning som kan innehålla traditionell bastu, en mildare ångbastu, ett avkopplande ångbad och en vanlig hederlig dusch. En renodlad ångduschlösning finns också från 1,3 m2! En riktig hemma-spa-revolution som kan få plats i ett vanligt badrum.

Tylö bastu ix210 är delad i två utrymmen, ett för dusch/ångbad och ett för bastu/ångbastu. Tylö ångdusch i170 och i130 är två storlekar av ett gemensamt dusch- och ångbadsutrymme. Ytterbeklädnaden finns att få i vitt eller svart (till ix210 även i wenge). Dörrar och väggpartier går att komponera på flera sätt för att passa olika planlösningar och badbehov.

Läs mer om Tylö Impression på företagets hemsida

Tylö AB
Hemsida: http://www.tylo.se

Tylö AB

Tylö AB - tillverkare av ex bastuaggregat, basturum, badmaskiner, bastuinteriör, ångbad med mera för både privata och professionella användare.

Värme och vatten är grunden för allt liv – liksom för verksamheten hos oss på Tylö. Vi har sedan 1950-talets början arbetat med att utveckla, tillverka och marknadsföra kvalitetsprodukter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje.

För att alltid vara helt säkra på att kunna leverera en kvalitetsprodukt som våra kunder uppskattar, tillverkar vi både detaljerna och sammanfogar helheten under vårt eget tak. En Tylö-produkt är med andra ord ett säkert val när du vill njuta fullt ut av värme eller vatten, eller av en kombination av båda.

Tylö Professional är en nybildad division som specialiserar sig på den allt mer betydande proffsmarknaden