TJB Försäljning AB > Underlagstäckning

Underlagstäckning

TJB Försäljning AB är leverantör av underlagstäckning för träunderlag och ytskikt av såväl betongtakpannor, tegelpannor, takplåt, bandtäckt plåt som ytpapp.


Med klisterkant som ger en säker och läckagefri skarv. Produkterna är uppbyggda av en impregnerad och asfaltsbelagd ­polyesterstomme.

TJB Supertak är CE-märkta och godkända som underlagstäckning. Provad och kontrollerad av SP Sitac i enlighet med BBR 8:22 och 6:5325. Mekanisk infästning med varmförzinkad pappspik, min 20×2,8 mm eller Rapid klammer min 140/10. UV-resistent i 2 månader.

YEP 500. Godkänd ner till 6° taklutning. Dold infästning.
Klisterkant med bitumenklister samt frilagd kant.

YEP 700. Godkänd ner till 6° taklutning. Dubbel klisterkant med ­bitumenklister. Dold infästning samt genomspikning.

YEP 1100. Godkänd ner till 6° taklutning. Ovansidan är belagd med fin sand och undersidan är belagd med en filt av polypropen.

Mått
Bredd: 1 m.
Längd: 25 m.

Läs mer om Underlagstäckning på företagets hemsida

TJB Försäljning AB
Hemsida: www.tjb.se

TJB Försäljning AB

TJB Försäljning AB är tillverkare av smarta, snabba och säkra lösningar till taket. Gör taket till en tryggare arbetsplats med TJB:s godkända taksäkerhetssystem – ett modernt och välutvecklat system som passar alla typer av tak. Använd TJB Takfot, TJB Nockregel och vår underlagspapp så minskar arbetstiden med 8 timmar/hus.

Med egen tillverkning och import, ger vi dig rätt pris och snabba leveranser. Du som kund står alltid i fokus för oss och genom ett nära samarbete med våra leverantörer kan vi tillhandahålla det lilla företagets flexibilitet kombinerat med tillverkarens styrka och resurser.