HAGS Aneby AB > Uniplay

Uniplay

HAGS Aneby är leverantör av lekplatsutrustning. UniPlay är ett ett modulbaserat leksystem spännande lekfunktioner och kombinationsmöjligheter.


Standard eller anpassad? Fyra alternativ:
1. HAGS UniPlay är ett brett sortiment med färdig standardutrustning, med optimerad design för många olika behov.
2. Anpassad standardutrustning från HAGS. Byt ut eller lägg till nya komponenter. Eller varför inte lägga till en helt ny sektion till en befintlig lekställning?
3. Tack vare det stora antalet komponenter och lekfunktioner som finns tillgängliga är det enkelt och kostnadseffektivt att anpassa våra lösningar efter dina unika behov.
4. Om dina behov är ännu mer specifika eller om du vill?skapa en lösning med ett specialtema, är du alltid välkommen att kontakta oss för konsultation.

På HAGS använder vi våra teoretiska kunskaper om lekutrustning för att skapa attraktiva utomhusmiljöer för barn och vuxna. Vi vill att våra lekprodukter ska locka till fysisk aktivitet och bidra till våra barns fysiska välbefinnande och sociala utveckling. HAGS erbjuder ett brett utbud av flexibla lekställningar och solitärer, exempelvis gungor, rutschbanor och klätterställningar som distribueras till destinationer över hela världen.

Läs mer om Uniplay på företagets hemsida

HAGS Aneby AB
Hemsida: www.hags.se

HAGS Aneby AB

HAGS är ett globalt företag och vårt produkterbjudande har stor spännvidd – för lek, sport och andra utomhusaktiviteter och för människor i alla åldrar. Alla våra produkter finns tillgängliga via en enda kontakt. Det som gör HAGS unikt är emellertid inte bara våra produkter. Vin anser att de flesta funktionella och engagerade rekreationsområden utomhus skapas genom ett gott samarbete. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och det flexibla systemet med vår ”verktygslåda” som hjälper dig att planera din lösning.