Stombergs Massiva Trägolv > Utomhuspaneler

Utomhuspaneler

Stombergs Massiva Trägolv är tillverkare av utomhuspaneler i ceder och ek.


Du kan antingen välj våra egna profiler eller en egen. Panelen levereras obehandlad, du väljer sedan hur du vill behandla den. Antingen med olja eller järnvitriol, eller varför inte låta naturen ytbehandla? Ceder innehåller ett röt- och svamphindrande ämne som ger virket en unik beständighet mot väder och vind. Och dig en vacker och unik utsida på ditt hus, som inte kräver underhåll.

Läs mer om Utomhuspaneler på företagets hemsida

Stombergs Massiva Trägolv
Hemsida: www.stombergs.se

Stombergs Massiva Trägolv

Stombergs Massiva Trägolv tillverkar skräddarsydda trägolv och paneler av såväl svenskt som importerat trä, stjärnparkett, fiskbensparkett, kortstavsparkett, massiv tilja, trätrappor, träpaneler, måttanpassade trappsteg mm. Tillverkade för svenska förhållanden i Sverige.

Vi tillverkar våra ekgolv av äkta svensk ek.

Vi är specialister på massiva trägolv och har tillverkat och lagt hundratusentals kvadratmeter trägolv i exempelvis kontor, restauranger, bostäder, butiker och flygplatsterminaler.

Genom åren har vi lärt oss det mesta om trägolv, hur de fungerar i olika klimatförhållanden och hur man sköter om dem så att de bara blir vackrare med åren. Från att från början endast ha tillverkat massiva trägolv, har vi idag även egna golvläggare samt en avdelning som enbart sysslar med skötsel och underhåll; Stombergs Recond & Underhåll.

Dessutom tillverkar vi även specialsnickerier som lister, trappor, ledstänger, paneler och bänkskivor.