Orresta Dörr AB > Vackra trädörrar

Vackra trädörrar

Vackra trädörrar skapar karaktär och atmosfär och är viktiga för den totala gestaltningen av interiörer. För Orresta Dörr är exklusiv dörrtillverkning och fanerläggning en konstform.
Det är när vi utmanas som vi får utlopp för vårt dörrkunnande. Vi trivs när vi får visa vad skicklighet och erfarenhet innebär för slutresultatet. Att vi kan tolka och realisera en uppdragsgivares idéer – att se vårt arbete i en helhet.

Att få tillverka en dörrserie för ett speciellt objekt, att låta vackra faner spela i en unik komposition är den stora tillfredsställelsen.

Faner är som havet, samma rytm återkommer, men hela tiden med små variationer. Knivskurna faner i olika träslag, med ådringen i olika riktningar, öppnar för ett inspirerande skapande.

Läs mer om Vackra trädörrar på företagets hemsida

Orresta Dörr AB
Hemsida: www.orrestadorr.se

Orresta Dörr AB

Orresta Dörr tillverkar designade trädörrar, fanerade trädörrar, trädörrar med dold karm, säkerhetsdörrar av trä, glaspartier av trä, mm

Fabriken ligger strax utanför Västerås med ca 30 anställda. Orresta Dörr är en medelstor dörrtillverkare, vilket ger en god flexibilitet vid specialtillverkning. Samtidigt som det finns tillräckliga resurser för större uppdrag. Ambitionen är att ge arkitekter och inredare möjlighet att ta steget utanför standardlösningens ram utan att fördyra ett projekt intill omöjlighet. Specialtillverkningen är idag lika omfattande som standard och dessutom i ständig utveckling.

Innerdörrar, Träinnerdörrar, Dörrar i trä, Innerdörrar i trä.