Hallbyggarna-Jonsereds AB > Väderskydd. Marktäckning, brotäckning, taktäckning

Väderskydd. Marktäckning, brotäckning, taktäckning

Ett väderskydd kan användas vid olika byggen, men även som tillfälligt lager eller arbetslokal. Bredder från 3,5-28 m.


Med marknadens bredaste sortiment av väderskydd vet vi vad vi talar om. Vi har ett väderskydd för varje byggprojekt. Stort som litet. Våra flexibla väderskydd kan användas till taktäckning, brotäckning, marktäckning och vid totalintäckning. Att arbeta under ett väderskydd är inte bara en försäkring mot dåligt väder och fuktskador – det ger dig en rad fördelar som skapar ekonomi i varje byggprojekt. Ökad effektivitet och god säker arbetsmiljö ger höjd produktivitet och minskar risken för oönskade kostnader.

Att bygga i en torr miljö minskar dessutom risken för sjuka hus-syndromet. Med väderskydd får du helt enkelt ett bra arbetsklimat i alla väder.

Läs mer om Väderskydd. Marktäckning, brotäckning, taktäckning på företagets hemsida

Hallbyggarna-Jonsereds AB
Hemsida: www.hallbyggarna-jonsereds.se

Hallbyggarna-Jonsereds AB

Hallbyggarna-Jonsereds AB är Nordens ledande leverantör med montering av hallbyggnader, bygghallar, väderskydd, presenningar och transportskydd. Hallbyggarna har mer än 70 års erfarenhet av att skydda byggen och produkter från vädrets makter. Med sju försäljningskontor och ca 200 återförsäljare över hela landet finns vi alltid nära våra kunder. Vi erbjuder nu också våra kunder att hyra eller köpa presenningar online.

På www.hallbyggarna-jonsereds.se hittar du hela vårt utbud, webbshop och alla våra återförsäljare.