Pluseight System AB > Väderskydd Göteborg

Väderskydd Göteborg

Pluseight System AB i Göteborg arbetar med försäljning och uthyrning av väderskyddstak, väderskydd och regnskydd. Med ett väderskyddstak kan arbetet pågå dygnet runt.

+8 Väderskydd är ett steg mot en bekväm arbetsplats för byggsektorn. Med ett väderskyddstak kan arbetet pågå dygnet runt. Oavsett väder kan man få en torr och skön miljö på arbetsplatsen.

Arbetet kan fortgå vilket leder till en besparing i både tid och pengar. Varför ska arbetet behöva gå långsammare för att det regnar?

Läs mer om Väderskydd Göteborg på företagets hemsida

Pluseight System AB
Hemsida: www.pluseight.net

Pluseight System AB

Pluseight System AB i Göteborg arbetar med försäljning och uthyrning av ställningar, byggnadsställningar, skyltställ, byggskyltar, väderskydd, väderskyddstak, scener, publikläktare med mera.

Byggnadsställningar från Pluseight System anses vara det mest snabbmonterade systemet för byggnadsställningar och vi fortsätter att vidareutveckla designen på våra byggnadsställningar: Det skall bli snabbare, enklare, starkare, säkrare, tåligare men fortfarande lika lätt!

Med +8 universalställning blir det till synes omöjliga ofta möjligt. +8 är en sann 8-vägs systemställning som är det närmaste man kan komma rör- och koppling i flexibilitet. Det går att bygga i valfri vinkel med upp till åtta komponenter, bommar, konsoler, med mera i varje knutpunkt.