Smista Tak AB > Vällingby Centrum

Vällingby Centrum

Smista Tak AB arbetar med takläggning och takisolering i Stockholm. Smista Tak valdes för takläggning på parkeringen. Arbete bestod i att isolera och lägga takpapp på taket.


Smista Tak valdes som entreprenör för att genomföra takläggningen på parkeringen. Vårt arbete bestod i att isolera och lägga takpapp på taket. Resultatet är ett tak som håller i många år, till nytta och glädje för såväl besökare som fastighetsägaren Svenska Bostäder.

Smista Tak erbjuder både kvalificerade helhetslösningar och unika lösningar för speciella behov. Vi arbetar också mycket med att minska vår miljöpåverkan i alla led, från verksamheten till de produkter vi använder.

Läs mer om Vällingby Centrum på företagets hemsida

Smista Tak AB
Hemsida: www.smistatak.se

Smista Tak AB

Smista Tak AB är ett takföretag som arbetar med takläggning, tätskikt, takpapp, asfaltsmattor, plåtarbeten, gröna tak, sedum, bekymmersfria tak, låglutande tak, taktvätt, takservice och mm i Stockholm med omnejd.

Med över 17 års erfarenhet i branschen, har vi stor erfarenhet av både nyproduktioner och reparationer. Smista Tak är ett fristående entreprenadföretag. Detta ger oss möjligheten att rekommendera den bästa lösningen för dig som kund, både med tanke på ekonomi, teknik och material.

På Smista Tak strävar vi efter att vara i framkant inom utvecklingen och erbjuda en kvalitet som ger total trygghet och tak med lång livslängd. Att vi är helt oberoende gentemot leverantörer och material är en viktig faktor i vårt kvalitetstänkande.

Inom miljö och hållbarhet jobbar vi aktivt och nyfiket för att hitta lösningar som minskar vår miljöpåverkan i hela kedjan – från vårt kontor till de färdiga taken.