Smista Tak AB > Vällingby Centrum

Vällingby Centrum

Smista Tak AB arbetar med takläggning och takisolering i Stockholm. Smista Tak valdes för takläggning på parkeringen. Arbete bestod i att isolera och lägga takpapp på taket.


Smista Tak valdes som entreprenör för att genomföra takläggningen på parkeringen. Vårt arbete bestod i att isolera och lägga takpapp på taket. Resultatet är ett tak som håller i många år, till nytta och glädje för såväl besökare som fastighetsägaren Svenska Bostäder.

Smista Tak erbjuder både kvalificerade helhetslösningar och unika lösningar för speciella behov. Vi arbetar också mycket med att minska vår miljöpåverkan i alla led, från verksamheten till de produkter vi använder.

Läs mer om Vällingby Centrum på företagets hemsida

Smista Tak AB
Hemsida: www.smistatak.se

Smista Tak AB

Smista Takservice AB är ett takföretag som arbetar med takläggning, tätskikt, takpapp, asfaltsmattor, bekymmersfria tak, låglutande tak, mm i Stockholm med omnejd.

Vi ska vara de vänligaste, trevligaste och de mest professionella parterna att samarbeta med i takbranschen.

Takrevolutionen startades av Eurotak, generalagenten för Derbigum i Sverige, 1983. Den löste problemen med läckande tak i Sverige på ett nytt och effektivt sätt och det har hunnit bli över 17 miljoner kvm hittills. Läggningen sker endast genom auktoriserade Täta Tak-entreprenörer med utbildade takläggare, och de finns över hela landet.

Täta Tak med Derbigum konceptet går ut på precis vad namnet säger: att göra livet lättare för dig när du ska välja takmaterial. Dessutom handlar det om att ge dig trygghet och garantier, så att du en gång för alla slipper problem med ditt tak.