STENI SVERIGE AB > Varför STENI

Varför STENI

STENI fasadskivor har marknadens bästa funktionsgaranti – 40 år

STENI fasadskivor har 40 års funktionsgaranti och en förväntad livslängd på mer än 60 år (SINTEF).

Skivorna består av glasfiberarmerad polymerkomposit, en blandning av ämnen med olika egenskaper som tillsammans bildar ett material med lång livslängd och extrem styrka. Glasfiberarmerad polymer används i allt högre utsträckning inom bil-, båt- och flygplanstillverkning samt för produkter som utsätts för extrema påfrestningar.

STENIs fasadsystem kan monteras oavsett årstid, temperatur och väder. Skivorna är fukt- och frostbeständiga och kan stå nedsänkta i vatten under lång tid utan att ta skada.

Läs mer om Varför STENI på företagets hemsida

STENI SVERIGE AB
Hemsida: www.steni.se/sv/

STENI SVERIGE AB

STENI SVERIGE AB är tillverkare och leverantör av fasadskivor och interiörskivor samt andra typer av byggskivor och skivmaterial för byggbranschen. Steni är tillverkare av skivor för grundbeklädnad, fasader, väggar, tak, tvättrum, omklädningsrum, garage, balkongsystem, idrottsanläggningar med mera.

Kontakta STENI SVERIGE AB när ni söker tillverkare eller leverantör av balkongskivor, byggskivor, fasadpanel, fasadskivor, interiörskivor, lantbruksskivor, panelskivor, sockelskivor, takskivor, eller annat skivmaterial.

Den första STENI-fasadskivan utvecklades i Sandefjord och lanserades på den norska marknaden 1965. STENIS huvudkontor, produktion, lager och fabriksförsäljning ligger i Lardal i Vestfold. Ända sedan starten har vi fokuserat på att erbjuda fasadsystem av högsta kvalitet som ger husfasaden ett unikt och bestående intryck.
STENI har försäljningskontor i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Nederländerna. I övriga Europa, USA och Kanada har vi samarbetsavtal med distributörer som marknadsför och säljer våra produkter. Våra fasadsystem gör det möjligt att utforma husfasader med unika uttryck – som varar i generationer.