Alloljepannor i Skandinavien > Varmluftsutrustning från Tyska Kroll

Varmluftsutrustning från Tyska Kroll

Vi på Alloljepannor i Skandinavien AB erbjuder marknadens största utbud av varmluftspannor, värmeutrustning och luftvärmare.

Kroll's värmeprodukter som vi är generalagent för i hela Skandinavien tillverkas i Tyskland och görs av material med högsta kvalitet som i sin tur ger Kroll varmluftspannor en längre livslängd än andra tillverkare av varmluftspannor.

I vårt sortiment kan du välja mellan
Stationära varmluftspannor passar bäst för uppvärmning av t ex industrilokaler som bilverkstäder, hallar, växthus med flera.
Mobila varmluftspannor är perfekta för er som behöver ha möjligheten att enkelt, smidigt och lätt flytta varmluftspannan till det område i er lokal som för tillfället behöver uppvärmning bäst.
Väggmonterade varmluftspannor passar bra för lokaler med mindre utrymme att montera varmluftspannan på. Lämpar sig bra för garage, verkstäder, stall, växthus mm

Läs mer om Varmluftsutrustning från Tyska Kroll på företagets hemsida

Alloljepannor i Skandinavien
Hemsida: https://www.alloljepannor.se/sv/

Alloljepannor i Skandinavien

VÄLKOMMEN TILL ALLOLJEPANNOR I SKANDINAVIEN
Hos oss finner Ni varmluftspannor och värmeprodukter som hjälper Er att sänka uppvärmningskostnader!
Vi tillhandahåller allt inom värmeteknik från marknadens ledande tillverkare av högkvalitativa värmeprodukter vilket borgar för lång och bekymmersfri drift. Flera av våra värmeanläggningar kan användas med alternativa bränslen, vi levererar grön och förnyelsebar energi i form av Bioolja från egen depå. Vi lämnar alltid marknadens längsta garantier.