Norcare Living Quality AB > Våt- och Torrdammsugare

Våt- och Torrdammsugare

Husky WD, 1-fasmaskiner är våt- och torrdammsugare för hårda tag och kan utföra städarbeten som Du inte trodde var möjligt.


Konstruerade att göra jobbet där andra går bet!
Med WD-serien kan Du utföra städarbeten som Du inte trodde var möjligt. Du kan med kraft och bästa städförmåga suga både våt & torrt utan krav på extra föravskiljare. Modellerna har under många år anpassats och förfinats av Huskys tekniker för att med råge leva upp till de krav som Svenska företag och konsumenter ställer på en absolut topprodukt.

Läs mer om Våt- och Torrdammsugare på företagets hemsida

Norcare Living Quality AB
Hemsida: www.norcare.se

Norcare Living Quality AB

Norcare Living Quality AB säljer Husky centraldammsugare, centralsugsystem till industri och lantbruk samt Shop-Vac våtdammsugare och torrdammsugare. Vi kan erbjuda ett stort sortiment av maskiner och tillbehör för industri, proffs, hantverkare och lantbruk. Även avancerade våtstädningslösningar.

En centraldammsugare gör ditt hem, kontor och all annan inomhusmiljö renare! Det sitter en Husky centraldammsugare i över 30 000 svenska hem.

Shop Vac är världens största tillverkare av våt- och torrdammsugare för hem och hobby. Det finns även grovdammsugare för proffsmiljön.