Kasthall Mattor & Golv AB > Vävda mattor

Vävda mattor

Kasthall Mattor & Golv AB ät tillverkare vävda mattor. Vävda mattor tillverkas i den egna fabriken i Kinna, i vävstolar som vi själva har utvecklat.

Vi har en omfattande kollektion som uppdateras varje år, och i den finns oändliga möjligheter med färger, mönster och storlekar.

Det gör att du kan hitta den matta som passar just dig! De vävda mattorna tillverkas främst i naturmaterialen ull och lin - slitstarka material med en speciell känsla och naturlig lyster, som behåller sitt utseende under en lång tid.

Läs mer om Vävda mattor på företagets hemsida

Kasthall Mattor & Golv AB
Hemsida: http://www.kasthall.com/sv/

Kasthall Mattor & Golv AB

Kasthall är en tillverkare av massiva trägolv samt textila golv, (textilgolv), bl a heltäckningsmattor, vävda mattor och tuftade mattor.

Den egna fabriken ligger sedan starten i Kinna, mitt i det traditionsrika textilområdet i västra Sverige. Där sker fortfarande all tillverkning. Under åren har Kasthall blivit en av världens ledande inom design och tillverkning av mattor.

Det som kännetecknar Kasthalls formspråk är det strama och det enkla med en förankring i den Skandinaviska traditionen. Kasthalls mattor finns representerade i ett flertal offentliga byggnader i världen. Under åren har Kasthall tagit emot designpriseroch utmärkelser för sin goda formgivning.

De material vi arbetar med är: Textil och Massiva trä.

Mattor, Heltäckande mattor, Textilgolv offentlig miljö, Designade textilgolv