ABT Rental AB > Verkstad

Verkstad

ABT Rental erbjuder service och reparationer av entreprenad- och byggmaskiner samt tillbehör. Med våra välutrustade arbetsbussar kan arbetet utföras i fält och/eller på vår egen verkstad.

Läs mer om Verkstad på företagets hemsida

ABT Rental AB
Hemsida: www.abtrental.se

ABT Rental AB

Välkommen till oss på ABT Rental AB - din kompletta leverantör av entreprenadmaskiner. Hos oss kan du hyra och köpa, men också få hjälp av reparera din befintliga utrustning. Med decennier av samlad kunskap hjälper vi våra kunder att på ett optimalt sätt lösa deras behov.

Vår affärsidé bygger på att med gedigen branschkunskap och stort engagemang lösa våra kunders behov av maskiner, utrustningar och service.

ABT Rental AB startades 2001 under namnet Kragsta Maskinuthyrning AB och fick sitt nuvarande namn 2007. I samband med namnändringen inleddes en målmedveten satsning för att på sikt bli ett av landets ledande företag inom uthyrning och försäljning av entreprenadmaskiner. I vår strävan att nå dit har vi knutit till oss personal med gedigen branscherfarenhet. Och trots vår relativa ungdom, finns det i ABT Rental decennier med samlad kunskap som vi på bästa sätt använder för att hjälpa våra kunder.

Extra sökord: Bodar, Dumprar, Containrar, Caterpillar, Indexator, Manitou, Steelwrist, Volvo, Mowit, Komatsu, Hyundai, Engcon