Thermex Scandinavia AB > Vertical-Line

Vertical-Line

Thermex VERTICAL-LINE är den nytänkande serien både avseende design och funktion. Den ger dig möjlighet att utrusta ditt kök som ett proffs.

VERTICAL-LINE har, som i de flesta restaurangkök, en snedställd yta vilket ger gott om plats och rörelsefrihet över spisen. Den snedställdaytan som fångar upp oset ökar fläktkåpans eff ekt eftersom luften på sin naturliga väg uppåt rör sig mot ytan. Detta bidrar till att en större del av luften sugs in i fläktkåpan än vad som skulle vara fallet på en horisontell fläkt.

Dessutom är alla modellerna i VERTICAL-LINE förberedda för recirkulering med aktivt kolfilter.

Läs mer om Vertical-Line på företagets hemsida

Thermex Scandinavia AB
Hemsida: www.thermex.se

Thermex Scandinavia AB

I mer än 50 år har Thermex visat vägen till ett bättre inneklimat. Vår kunskap om ventilation och frisk luft i bostaden hjälper dig att skapa en behaglig inomhusmiljö. Vi designar och utvecklar spiskupor och fläktkåpor som vi levererar till privata hem och byggindustrin.

Thermex har Skandinaviens bredaste och djupaste sortiment av spiskupor och fläktkåpor. Våra produkter finns i utställningar hos köks- och vitvarubutiker över hela Sverige. Vi har även en utställning på kontoret i Göteborg.

Thermex är ett danskt företag med huvudkontor i Hjørring på Nordjylland. Förutom i Sverige har Thermex idag också dotterbolag i Norge och Spanien.