Claesson Snickeri AB > Vika

Vika

Claeson Snickeri AB i Borlänge arbetar med kökstillverkning. Vika är ett kök som efterfrågas av såväl de som bygger nytt i traditionell stil som de som renoverar och vill behålla den klassiska stilen.

Ett kök som efterfrågas av såväl de som bygger nytt i traditionell stil som de som renoverar i ett äldre hus och vill behålla den klassiska stilen. Skåp och lådor med överfals, synlig stomme och synliga gångjärn.

Läs mer om Vika på företagets hemsida

Claesson Snickeri AB
Hemsida: https://claessonkok.se/

Claesson Snickeri AB

Claesson Snickeri AB har kökstillverkning som bl.a. tillverkar bänkskivor, köksinredningar köksluckor, klasssiska kök, moderna kök, custom made kitchen, specialkök mm. Vi levererar över hela Sverige, ofta till Stockholm, Västerås, Örebro, Gävle, Falun, Borlänge m.fl. orter.

Familjen Claessons långa tradition inom kökstillverkning startade redan i början av 50-talet. Här finns ett genuint hantverkskunnande som idag kombineras med modern teknologi för att producera högkvalitativa kök. Produktionen är idag helt orderstyrd och individuell för varje enskilt kök.

Ett kök i taget: Alla kök byggs ordervis, anpassade efter kundens önskemål.

Flexibilitet: Vi tillåter stora val- och anpassningsmöjligheter i såväl form som färg. Skåpstommar och hyllor kan erhållas i många olika färger och material, t ex direktlaminat, fanerade, högtryckslaminerade eller målade.

Kvalitét: Luckor, lådfronter och skåpstommar m.m. tillverkas i kraftigare material än normal köksstandard. Mera tyngd och mjukstängande dämpare ger s k ”kassaskåps-känsla” i luckorna. Vita stommar med tjockare täckande ytskikt än normalt. Framkanter är normalt belagda med mjukt rundad två mm list av trä eller tålig abs. Hyllorna i skåpen ligger tätt mot skåpsidorna på stålhyllbärare, utan glipor, flyttbara med tre hål/hylla, inga långa fula hålrader.