TORMAX Sverige AB > Vikdörrar

Vikdörrar

TORMAX Sverige AB är tillverkare av vikdörrar.

Om utrymmet inte är tillräckligt stort för en skjutdörr eller en slagdörr, är en automatisk vikdörr den perfekta lösningen. Tack vare den kompakta konstruktionen blir den till ett fulländad lösning i små utrymmen. Denna dörr är även lämplig för ombyggnader eller renoveringar.

Läs mer om Vikdörrar på företagets hemsida

TORMAX Sverige AB
Hemsida: www.tormax.se

TORMAX Sverige AB

Tormax Sverige AB är en ledande tillverkare av dörrautomatik såsom Automatiska Grindar, Karuseller, Dörröppnare, Dörrstängare, Grindöppnare, Garageöppnare, mm.

TORMAX AG, ett schweiziskt familjeägt företag, har varit verksamma inom dörrautomatikområdet sedan början av 1950-talet då den första automatiska dörröppnaren installerades i Davos.

TORMAX produktprogram är komplett och innehåller alla typer av automatiska dörröppnare samt även karuselldörrar. TORMAX Sverige säljer även BFT automatiska grind- och garageöppnare och trafikbommar.

I Sverige har TORMAX funnits sedan 1958. TORMAX Sverige AB är sedan år 2001 ett av TORMAX AG helägt dotterbolag, vi har vårt huvudkontor i Stockholm / Upplands Väsby och regionkontor i Malmö, Göteborg och Ljungby. Merparten av sålda dörröppnare installeras av egna montörer.

Dörrautomatik, Dörröppnare, Dörrstängare, Grindöppnare, Garageöppnare, Innerdörrar, Ytterdörrar, Karuselldörrar, Branddörrar, Säkerhetsdörrar, Entrédörrar, Entréöppnare, Entrésystem, Branddörröppnare, Innerdörröppnare, Ytterdörröppnare, Entrédörröppnare, Automatiska Grindar