Saxi Vägg AB > Vikväggar

Vikväggar

Saxi Vägg AB är tillverkare och leverantör av vikväggar. Saxi har tillverkat vikväggar sedan 1949.


Våra väggar
Saxi's sortiment av vikväggar lämpar sig i alla miljöer, från hemmet till stora konferensanläggningar och offentliga miljöer. Vi har allt från en enkel vikdörr till större lufttryckstätade blockväggar. Våra olika modeller tillverkas i flera utföranden och kan enkelt anpassas till era önskemål.

Historien
1949 levererades den första Saxi-dörren. Fram till slutet av 50-talet gjordes tusentals små vikdörrar till hem runt om i hela Sverige. Den mjuka dörren ersatte ofta vanliga innerdörrar i trånga lägenheter. I takt med att företaget växte så utökades sortimentet med vikväggar. De första modellerna var enklare släplists väggar, men under åren har de kompletterats med både tryckluftstätade vikväggar och blockväggar. Idag har vi en modern produktionsanläggning med flexibel tillverkning som ger stora möjligheter att specialbeställa och anpassa väggen efter era behov.

Läs mer om Vikväggar på företagets hemsida

Saxi Vägg AB
Hemsida: www.saxi.se

Saxi Vägg AB

Saxi Vägg AB är tillverkare och leverantör av ridåväggar, vikväggar, spärrnät, blockväggar mm.

Idag är vi en av Nordens ledande aktörer på marknaden. Verksamheten är uppdelad i två företag; Saxi Vägg och Saxi Sports. Saxi Vägg tillverkar rörliga väggsystem samt erbjuder kompletta serviceavtal. Saxi Sports levererar fast och lös inredning för sporthallar och arenor, samt säljer lösa sportartiklar för alla nivåer. Idag kan vi erbjuda er som kund en komplett lösning, från projektstart till färdig installation med efterföljande serviceavtal.

Vi är en stor aktör i Norden på röliga väggsystem med fokus på kvalitet och service. Våra väggsystem omfattar såväl vikdörrar som vik- och ridåväggar. Sortimentet av ridåväggar finns från enkelsidiga nät- och scrimväggar till dubbelsidiga modeller för krävande miljöer. Vikväggarna tillverkas i en rad olika utföranden, från lättare varianter till kraftigt ljudreducerande modeller. Vår minsta produkt är vikdörren, en klassiker sedan 1949.