Freudenberg Home and Cleaning Solutions AB > Vileda T-Mat Smart

Vileda T-Mat Smart

Freudenberg Household Products är tillverkare av entrémattor och torkmattor. T-Mat Smart är en effektiv torkmatta för placering tillsammans med skrapmatta eller ensam.

• Det smarta med T-Mat Smart ligger i den nya, öppna konstruktionen. Fibrerna twistas (tvinnas) så att de blir stabila och klarar av att stå rakt upp. Tack vare det, så passer smutsen och fukten enkelt ner mellan de twistade fibrerna och lägger sig i botten på mattan. Det är smart, eftersom mattan ser ren och fin ut mycket längre, och det med bibehållen funktion.
• När mattan ska rengöras släpper de öppna, twistade fibrerna lätt ifrån sig smutsen.
• T-Mat Smart är tillverkad av 100% polyamid. Ett material med suveräna egenskaper vad gäller slitstyrka, absorbtionsförmåga och färgbeständighet.
• T-Mat Smart torkar snabbt, vilket är perfekt för vårt nordiska klimat.
• Baksida av gummi och vinyl gör att mattan ligger stadigt mot golve

Läs mer om Vileda T-Mat Smart på företagets hemsida

Freudenberg Home and Cleaning Solutions AB
Hemsida: www.vileda-professional.se

Freudenberg Home and Cleaning Solutions AB

Vileda Professional är tillverkare av bla. skrapmattor, entrémattor, textilmattor, torkmattor, städsystem, rengöringslösningar, mm.

Vileda Professional erbjuder rengöringslösningar och innovativa system för professionella användare. Med över 60 år i branschen vet vi att professionella användare inom olika områden har olika behov. Vi försöker alltid att hitta praktiska och kostnadseffektiva lösningar för dig.

Varumärken: Vileda, Wettex, Swep.

Kontakta Vileda för entrémattor, skrapmattor, städsystem, textilmattor, torkmattor, entrélösningar med mera.