Freudenberg Home and Cleaning Solutions AB > Vileda V-Mat DuoPlus

Vileda V-Mat DuoPlus

Freudenberg Household Products är tillverkare av skrapmattor och torkmattor. Vileda V-Mat DuoPlus, skrapmatta och torkmatta, effekten av två mattor på ytan av en.

Kompakt hybridmatta med både skrap- och torkfunktion.

Mattans unika V-mönster tar bort smutsen från skorna, oavsett från vilket håll man går.

Mindre att städa. Undersökningar visar att cirka 80% av smutsen på golvet i ett vanligt kontor kommer utifrån. Med en effektiv torkmatta och skrapmatta som Vileda V-Mat Duo kan hela 80% av denna smuts stoppas redan i entrén. Och smuts som inte kommer in behöver inte städas bort.

Enkel att lägga, enkel att rulla ihop. Modulerna i V-Mat Duo snäpps samman i den form du själv önskar. Skarvarna mellan modulerna är knappt skönjbara, tack vare den höga passformen. Mattan har en förstärkt konstruktion, och den har också gjorts så tät att smala klackar inte fastnar. Trots mattans stabilitet är den enkel att rulla ihop och rengöra när det är dags att städa golvet. Snygg och flexibel. V-Mat Duo har en sober och stilren design som håller sig ren och snygg med ett minimum av skötsel. V-Mat Duo kan kombineras med vanliga V-Mat för att åstadkomma en skräddarsydd entrélösning.

Teknisk specifikation:
Basen i V-Mat Duo är en utvecklad variant av marknadens stabilaste och mest effektiva skrapmatta: Vileda V-Mat.På toppen ligger Ventura, en högabsorberande, snabbtorkande och slitstark textilmatta. V-Mat Duo är uppbyggd av 25 x 25 cm stora moduler som kan sättas samman fritt enligt kundens önskemål.

Användningsområde:
V-Mat Duo är en entrématta som passar perfekt i butiks- eller kontorsmiljöer med höga krav på både effektiv smutsbegränsning och kompakta mått. Den kan läggas infälld eller direkt på golvet, gärna då i en aluminiumram.

Vileda erbjuder effektiva mattlösningar för hallar och entréer. Mer äv 80 % av smutsen i byggnader kommer utifrån. Med effektiva mattor kan mer än 80% av den smutsen stoppas redan i entrén. En minskad nedsmutsning av golvytor gör den dagliga rengöringen lättare.

Läs mer om Vileda V-Mat DuoPlus på företagets hemsida

Freudenberg Home and Cleaning Solutions AB
Hemsida: www.vileda-professional.se

Freudenberg Home and Cleaning Solutions AB

Vileda Professional är tillverkare av bla. skrapmattor, entrémattor, textilmattor, torkmattor, städsystem, rengöringslösningar, mm.

Vileda Professional erbjuder rengöringslösningar och innovativa system för professionella användare. Med över 60 år i branschen vet vi att professionella användare inom olika områden har olika behov. Vi försöker alltid att hitta praktiska och kostnadseffektiva lösningar för dig.

Varumärken: Vileda, Wettex, Swep.

Kontakta Vileda för entrémattor, skrapmattor, städsystem, textilmattor, torkmattor, entrélösningar med mera.