Beleco först i Sverige med att erbjuda möbelabonnemang

Beleco först i Sverige med att erbjuda möbelabonnemang – öppnar upp mot privatmarknaden 

Den svenska startupen Beleco fortsätter att utveckla sitt erbjudande inom uthyrning av designmöbler och inredningslösningar, genom att lansera ett antal nya abonnemangstjänster primärt riktade mot privatmarknaden. På den digitala marknadsplatsen kan kunderna enkelt hyra hem sina favoritmöbler på kortare eller längre tid. Abonnemangen erbjuds obundet eller på 6, 12 respektive 24 månader.

”Intresset för att ha ett vackert och personligt hem, gärna med design som håller hög kvalitet, är inget nytt — men nu ser vi ett tydligt förändrat konsumentbeteende där flexibilitet och hållbarhet är viktiga drivkrafter. Varför skall jag äga en dyr möbel när jag lika gärna kan ha den på abonnemang med frihet att byta ut och förändra när jag vill? Att Belecos cirkulära ekosystem dessutom gör det möjligt med minskad klimatpåverkan gör att vi möter ett tydligt ökat intresse från privatmarknaden på ett bra sätt”, säger Marie Rudenstam, VD och medgrundare. ”Som en konsekvens av detta har vi ställt om både sortiment och abonnemangsformer för att kunna möta denna trend som vi tror kommer leda till snabb förändring för branschen”.

Belecos sortiment innehåller tusentals designmöbler som genomgående präglas av hög kvalitet och god design. Kunderna hittar allt från soffor, belysning, mattor, stolar och matbord, till mer säsongsbetonade kategorier som utemöbler vilket är en produktgrupp som efterfrågas mycket under sommarhalvåret.

Beleco äger inte möblerna som tillhandahålls på den digitala marknadsplatsen, utan fungerar som en digital förmedlare mellan möbelföretaget och den som hyr. Hittills har cirka 100 möbelproducenter och tillverkare anslutit sig till och hyr ut sina möbler via Beleco, t.ex. Layered, Vitra, Hay, Flokk, Fogia, Hem och Flos. 

Vid sidan av satsningen på privatmarknaden fortsätter Beleco att vara en viktig partner till svenska företag och kontor som söker smarta, flexibla och hållbara inredningslösningar. Under våren har Beleco sett ett ökat intresse för ergonomiska hemmakontor och tillhandahåller även detta med stor framgång. 

 

Källa: http://www.byggbasen.com/latestNews

Annonser