Comfort etablerar sig i Jönköping

Comfort-kedjan förstärker sin närvaro i Småland med att etablera sig i Jönköping. Från och med november är Ronnys VVS & Energiservice AB associerad medlem i kedjan. Bolaget har en bred verksamhet med alltifrån badrum och energi till VVS-entreprenader och service för både konsument och företag. Ronnys VVS ägs och drivs av Ronny Löfgren, Anne-Li Löfgren och Linus Löfgren.

- Medlemskapet i Comfort ger oss möjligheter att möta branschens ökande krav både på prisbilder och certifieringar. Vi tror att framtidens VVS-företag måste öka sina utbildningsnivåer, både för medarbetare och ledning. Här ser vi samverkan inom Comfort som ett verktyg för att gemensamt nå dessa mål, säger Ronny Löfgren, delägare och VD på Ronnys VVS och Energiservice.

- Comfort har inte varit representerad i Jönköping, utan närmast är i Huskvarna. Med Ronnys VVS ökar vi både vår närvaro generellt i Småland och stärker upp en av länets största städer. Jag är övertygad om att vi tillsammans kommer ha en bra utveckling i regionen, säger Göran Swedérus, VD på Comfort-kedjan.

Ronnys VVS och Energiservice AB i korthet:

Företagsnamn: Ronnys VVS & Energiservice AB
Ägare: Ronny Löfgren, Anne-Li Löfgren och Linus Löfgren
Antal anställda: 12 st
Omsättning: ca 18 milj (18/19)
Huvudsakligt upptagningsområde: Jönköping, Huskvarna och Gränna med omnejd
Huvudsaklig kundkategori: VVS-Installation och service mot konsument och företag
Medlem i Comfort fr o m: November 2019

 

Källa: http://www.byggbasen.com/ftg/ronnys_vvs_och_energiservice_ab/44540.html

Annonser