Elmässan tog Stockholm med storm!

Med en mässhall fylld till bredden av produktnyheter tog Elmässan Stockholms elbransch med storm i veckan. Totalt samlades 6515 besökare och hela 220 utställare i Kistamässan under två intensiva dagar, siffror man i projektteamet bakom Elmässan är mycket nöjd med.

”Det har varit ett helt fantastiskt tryck på vårt mässgolv och det fullkomligen bubblade i hallen” säger Caroline Svärd, Klusterchef för Elmässan, och tillägger: ”Det är verkligen fantastiskt roligt att få vara på plats. Det märks att mötesplatsen är otroligt uppskattad i branschen!”

Förutom uppsjön av spännande produktnyheter har man även tagit upp minst sagt aktuella ämnen såsom arbetsmiljöolyckor och arbetsmiljö för elektriker – problematik och frågeställningar som florerat tätt i branschspecifik press. I projektteamet känner man stor stolthet över att få vara med och erbjuda möjlighet till diskussion för framtida utveckling tillsammans med de som faktiskt arbetar inom branschen.

”Det här är ämnen som ligger oss varmt om hjärtat och självklart vill vi vara med och erbjuda en plattform för inkluderande diskussion. Ett utav våra ledord är just gemenskap och därför känns det otroligt viktigt för oss att kunna bidra med en plattform där allas röster får höras i viktiga frågor som dessa.” säger Jörgen Stjernlöf, som jobbat med Elmässan i hela 14 år.

Elmässan erbjuder allt inom elinstallation, belysning och fiber och anordnas årligen i Stockholm, men även vartannat år i Malmö och Umeå. Nästa gång mässan anordnas blir i Umeå och då den 28-29 augusti i Noliahallen.

För ytterligare information kontakta: Caroline Svärd, klusterchef. caroline.svard@easyfairs.com

Källa: https://www.easyfairs.com/sv/elmaessan-stockholm-2019/elmaessan-stockholm-2019/

Annonser