• Falkenbergs Håltagning AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Falkenbergs Håltagning AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Falkenbergs Håltagning AB

Falkenbergs Håltagning AB i utför betonghåltagning, betongborrning, borrning och sågning av golv och väggar i Falkenberg, Halmstad, Varberg, Laholm och Kungsbacka med omnejd. Bäst till vår rätt kommer Falkenbergs Håltagning AB när det gäller större mer komplexa jobb som kräver erfarenhet och fingertoppskänsla för kvalitet. Men för Falkenbergs Håltagning AB är inget jobb för stort eller för litet, företaget hjälper er oavsett storlek av uppdrag. Falkenbergs Håltagning AB blev utsedd till årets håltagningsentreprenör 2016/2017.
Visa mer

Tjänster

Kärnborrning -

Kärnborrning

Falkenbergs Håltagning AB utför kärnborrning från 20 och upp till 950 mm i diameter. Kärnborrning används främst för att borra i exempelvis betong, tegel och leca i samband med rörgenomföringar inom ventilation och vvs.
Läs mer

Rundhålssågning -

Rundhålssågning

Falkenbergs Håltagning AB arbetar med rundhålssågning vilket är en metod som används då kärnborrning inte räcker till. Med hjälp av en vajer sågas hålet upp och det är en tystgående metod.
Läs mer

Diamantsågning -

Diamantsågning

Falkenbergs Håltagning AB utför sågning med diamantklinga som används i betong och tegel upp till 72 centimeters tjocklek, diamantsågning används för att göra öppningar för exempelvis dörrar och fönster.
Läs mer

Vajersågning -

Vajersågning

Falkenbergs Håltagning AB arbetar med vajersågning oberoende av konstruktionstjocklek. Vajersågning gör att man kan såga nästintill alla former av material. En tystgående och flexibel metod för avancerade uppdrag.
Läs mer

Betongbilning -

Betongbilning

Falkenbergs Håltagning AB arbetar med betongbilning av golv och väggar, antingen med Bobcat eller hydraulhammare alternativt med hjälp av en bilningsrobot.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Falkenbergs Håltagning AB
Organisationsnr: 556361-5573
Medlem i / cert. av: Företagarnas Riksförbund
Verksamhetsområde: Visa
Skåne län Hallands län Västra Götalands län
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Falkenberg

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Torstorps Gård 205
Postnummer: 311 94
Ort: Falkenberg
Besöksadress: Torstorps Gård 205
Telefon: 070-669 17 69
Fax: 0346-198 07
Mobiltelefon: 070-669 17 69
E-post:
Kontaktperson: Urban Johansson
Sökord
Falkenbergs Håltagning AB, Håltagning, Betonghåltagning, Betong, Borrning, Betongborrning, Kärnborrning, Rundhålssågning, Rundhål, Sågning, Tegelborrning, Tegel, Lecaborrning, Leca, Rörgenomföringar, Rör, Sågning med diamantklinga, Diamant, Vajersågning, Vajer, Betongbilning, Bilning, Bilningsmaskin, Betongfräs, Rotormarkberedare, Mark, Markberedare, Sopskopa, Falkenberg, Halmstad, Varberg, Laholm, Kungsbacka
Skicka förfrågan