• Geobear AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Geobear AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Geobear AB

Uretek AB är en ledande grundförstärkningsentreprenör. Företaget arbetar med grundförstärkning, markutjämning, markstabilisering, injektering, golvutjämning, stödkonstruktioner med mera. Uretek AB har snabba lösningar för grunder, grundplattor och infrastruktur som har sättningsproblem. Företaget förbättrar och förstärker och fyller ut jordar med hjälp av expanderande geopolymer.
Visa mer

Produkter

Markutjämning -

Markutjämning

Uretek AB utför markutjämning. Uretek utjämningsprocess är en snabb, exakt och ekonomisk lösning för sättningar, stabilisering och för att utjämna betongplattor som har satt sig.
Läs mer

Markstabilisering -

Markstabilisering

Uretek markstabilisering är en process, där grundens bärighet kan förbättras kontinuerligt djupt ner i jorden - eller bara till ett visst djup - genom att injektera expanderande geopolymer.
Läs mer

Grundförstärkning -

Grundförstärkning

Uretek utför grundförstärkning. Ureteks lösningar för grundförstärknings konsoliderar den underliggande marken och ökar dess bärighet, vilket ger långsiktigt stöd för grunden.
Läs mer

Geopolymer Injektering -

Geopolymer Injektering

Ureteks geopolymer injektering är en patenterad process som utnyttjar expansionsegenskaper hos en blandning av unika geopolymerer för att öka bärigheten djupt under byggnader.
Läs mer

Marksättning -

Marksättning

Uretek AB utför marksättning. URETEKs unika geopolymer erbjuder en snabb, hållbar och säker lösning för marksättniingar och för byggnader och strukturer som har satt sig.
Läs mer

PowerPile -

PowerPile

PowerPile är en unik patenterad markstabiliseringsteknologi som är lämplig för behandling av sättningar och där mycket svag mark skall förstärkas.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Geobear AB
Organisationsnr: 556929-8812
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Nödinge

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Fagerhultsvägen 15
Postnummer: 44936
Ort: Nödinge
Besöksadress:
Telefon: 0480-123 94
Fax:
E-post:
Sökord
Gundförstärkningsentreprenör, Marksättning Jordförstärkning, Golvutjämning, Grundförstärkning, Djupinjektering, Geopolymer, Konsult, Specialentreprenör, Lyftning av betongkonstruktioner, Marksättniing, Asfaltstabilisering, Marksättningar Marksättniingar, Golvutjämningar, Djupinjekteringar, Entreprenör, Konsult,
Skicka förfrågan