• Golvläggarna J&D AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Golvläggarna J&D AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Golvläggarna J&D AB

Golvläggarna J&D AB arbetar med golvläggning och utgår från Lund, Skåne. Oavsett om du vill lägga nytt golv i ett enskilt rum eller på större ytor kan vi med vår erfarenhet och kompetens hjälpa dig till ett så perfekt resultat som möjligt. Vi som äger och driver Golvläggarna J&D AB heter Johannes och David och har arbetat professionellt med golvläggning i över 10 år för såväl större som mindre företag. Erfarenheten har gett oss möjligheten att kompetensutveckla både inom nybyggnation och servicejobb.
Visa mer

Produkter

Laminatgolv -

Laminatgolv

Golvläggarna J&D AB hjälper er att lägga laminatgolv. Laminatgolv har en vacker design med bra hållbarhet och är skapade för att hålla i många år.
Läs mer

Trägolv -

Trägolv

Golvläggarna J&D AB hjälper att få en seriös och kompetent golvläggning av olika sorters trägolv.
Läs mer

Mattläggning -

Mattläggning

Golvläggarna J&D AB hjälper er med mattläggning av alla olika typer av material, allt från linoleum, plast och textil till vinyl.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Golvläggarna J&D AB
Organisationsnr: 559189-5296
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Hallands län Skåne län Västra Götalands län
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Lund

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Arkivgatan 7F
Postnummer: 223 59
Ort: Lund
Besöksadress: Arkivgatan 7F
Telefon:
Fax:
Mobiltelefon: 070-300 63 31
E-post:
Sökord
Golvläggarna J&D AB, Golvläggarna J&D, Golvläggarna, J&D, Golvläggning, Golvläggare, Golvbeläggning, Golv, Laminatgolv, Laminat, Parkettgolv, Parkett, Trägolv, Mattläggning, Matta, Linoleummatta, Linoleum, Plastmatta, Plast, Textilmatta, Textil, Vinylmatta, Vinyl, Material, Heltäckande mattor, Våtrumsmatta, GVK, Rot-avdrag, Nyproduktion
Kategorier
Entreprenadtjänster
Golvläggning
Skicka förfrågan