• GOLVTEAM i Huskvarna AB
  • Skicka din förfrågan direkt till GOLVTEAM i Huskvarna AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

GOLVTEAM i Huskvarna AB

GOLVTEAM i Huskvarna är golvläggare i Jönköping som arbetar med golvläggning, badrumsrenoveringar, försäljning av trägolv och parkettgolv, golvslipning, kakel och klinker i Jönköping, Värnamo, Ulricehamn och Sävsjö med omnejd.

Golvteam i Huskvarna AB startades 2004. Företaget har en stor bredd där flera av deras tio anställda har över 30 års branscherfarenhet.

Vi tror att ett trevlig bemötande med kunden i centrum skapar harmoni och många lyckade affärer.
Visa mer

Produkter

Slitstarkt och vackert trägolv -

Slitstarkt och vackert trägolv

Golvteam i Huskvarna AB har försäljning av slitstarka och vackra trägolv. Vi hjälper dig som finns i Jönköping att välja rätt golv för rätt miljö.
Läs mer

Kakel och klinker -

Kakel och klinker

Golvteam i Huskvarna AB har försäljning av kakel och klinker. Vi hjälper dig som finns i Jönköping att välja rätt kakel för för ditt hem.
Läs mer

Heltäckningsmatta -

Heltäckningsmatta

Golvteam i Huskvarna AB har försäljning av heltäckningsmattor. Vi hjälper dig som finns i Jönköping att välja rätt matta för för ditt golv.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: GOLVTEAM i Huskvarna AB
Organisationsnr: 556633-2267
Medlem i / cert. av: GBR, GVK, ID06, Kretsloppsmärkning enl Golvbranschen
Verksamhetsområde: Visa
Sävsjö Vaggeryd Värnamo Gnosjö Ulricehamn Jönköping Habo
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Huskvarna

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Huskvarnavägen 101
Postnummer: 561 32
Ort: Huskvarna
Besöksadress: Huskvarnavägen 101
Telefon: 036-13 18 80
Fax:
Mobiltelefon: 076-852 12 01
E-post:
Kontaktperson: Göran Granqvist
Sökord
Golvläggning, Jönköping, Golvslipning, Måleri, Snickeri, Golv, Golvläggare, Golvläggning, Badrumsrenoveringar, Försäljning av trägolv, Försäljning av parkettgolv, Golvslipning, Försäljning av kakel, Försäljning av klinker, Huskvarna, Jönköping, Värnamo, Ulricehamn, Sävsjö, Heltäckningsmatta, Inläggning av golv, Golvläggningsentreprenader, Plattsättningsentreprenader, Fuktspärr, Golvvärme, Badkar, Dusch, Golvkakel, Golvklinker, Laminatgolv,
Skicka förfrågan