• HAGS Aneby AB
  • Skicka din förfrågan direkt till HAGS Aneby AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

HAGS Aneby AB

HAGS Aneby är leverantörer och tillverkare av lekplatsutrustning, gungställningar, Parkutrustning, fitness, multisportarenor, sportarenor, lekutrustning, parkmöbler, gungor, rutschbanor, papperskorgar och cykelställ,

HAGS är ett globalt företag och vårt produkterbjudande har stor spännvidd. Vi är en global leverantör av utomhusprodukter såsom lekställningar, träningsutrustning, parkmöbler och flytbryggor. Alla våra produkter finns tillgängliga via en enda kontakt. Det som gör HAGS unikt är emellertid inte bara våra produkter.
Visa mer

Produkter

Temalek -

Temalek

HAGS Aneby är leverantör av lekplatsutrustning. En temalekplats ger fantastiskt mervärde till en stadsmiljö eller landsbygdsmiljö och ger det lokala området en unik identitet.
Läs mer

Chili -

Chili

Grillen Chili är designad av Gunilla Allard och är en av HAGS storsäljare. Den blir ett stiligt inslag gården, uteplatsen eller campingen.
Läs mer

Orbit -

Orbit

HAGS Aneby är leverantör av lekplatsutrustning. HAGS Orbit är en robust och snygg solitär för gemensam lek och social samvaro.
Läs mer

Gruppgunga Stratus -

Gruppgunga Stratus

HAGS Aneby är leverantör av gungställningar och annan lekplatsutrustning. Ingen lekplats är komplett utan en gungställning! Barn i alla åldrar älskar att gunga.
Läs mer

Uniplay -

Uniplay

HAGS Aneby är leverantör av lekplatsutrustning. UniPlay är ett ett modulbaserat leksystem spännande lekfunktioner och kombinationsmöjligheter.
Läs mer

Solskydd -

Solskydd

HAGS Aneby är leverantör av lekplatsutrustning och erbjuder solskydd integrerat i lekställningen!
Läs mer

Gungor och gungsitsar -

Gungor och gungsitsar

HAGS Aneby är leverantör av lekplatsutrustning. Vi är stolta över den glädje vi skapar genom våra lekprodukter. Vi vill fortsätta att främja glädjen och interaktionen, i leken och över generationsgränserna.
Läs mer

Hinderbanor -

Hinderbanor

Hags Aneby är leverantör av hinderbanor. NRG har tagits fram för att utveckla ett barns fysiska förmåga och uppmuntra till socialt samspel.
Läs mer

Parkmöbler -

Parkmöbler

HAGS Aneby är leverantör av parkmöbler. HAGS Parkmöbler är gjorda för avkoppling och social interaktion. Produkterna passar utmed promenadstråk, på torg, i köpcentra och vid entréer.
Läs mer

Hemsida
Företagsdata
Företagsnamn: HAGS Aneby AB
Organisationsnr: 556136-0081
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Aneby

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 133
Postnummer: 578 23
Ort: Aneby
Besöksadress: Grännavägen 7
Telefon: 0380-473 00
Fax: 0380-451 26
E-post:
Sökord
Lekplatsutrustning, Leverantör, Tillverkare, Gungställningar, Parkutrustning, Fitness, Hinderbanor, Multisportarenor, Sportarenor, Lekutrustning, Parkmöbler tillverkare, Gungor, Rutschbanor, Papperskorgar, Cykelställ, Fjäderlek, Gungställningar, Balanslek, Fallskydd, Gunglek, Gungsitsar, Interaktiv lek, karusell, Snurrlek, Klätterlek, Lekhus, Lekskulpturer, Lekställningar, Lekställning, Linbanor, Linbana, Rutschbanor, Rutschbana, Rutschkanor, Rutschkana, Sandlek, Vattenlek, Vippgunglek, Sandlåda, Sandlådor, Rutschkana, Lekhus, Karuseller, Gungdjur, Klätterställningar, Cykelkarusell, Cykelkaruseller, Utomhusprodukter, Träningsutrustning, Träningsutrustningar, Flytbryggor, Flytbrygga, Papperskorg, Gungställning, Parkutrustningar, Multisportarena, Sportarena, Utomhusgym, Utomhusmöbler, Gungsits, Gungsitsar, Sagotema, Parksoffor, Parkbänkar, Askkoppar, Bänkbord, Pergola, Grill, Grillar, Blomlådor, Blomlåda, Pergolor, Staket, Picknickbord, Fåtöljer, Fåtölj, Inspringningsskydd, Hörnstolpe, Hörnstolpar, Parkeringsräcke, Parkeringsräcken, Pollare, Ståbord, Hinderbana,
Skicka förfrågan