• NS Norisol Sverige AB
  • Skicka din förfrågan direkt till NS Norisol Sverige AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

NS Norisol Sverige AB

Norisol är leverantör och entreprenör inom isolering, teknisk isolering, passivt brandskydd, rörisolering, industriisolering, bullerisolering, betonghåltagning, byggnadsställningar, byggställningar och ställningsbyggnation, samt ytbehandling, asbestsanering, skeppsinredning och fasadentreprenad.

Vår verksamhet inom isolering, såsom teknisk isolering, rorisolering och de övriga ovan nämnda områdena omfattar leverans av tjänster, produkter och knowhow inom områden av energioptimering, ställnings- och väderskyddssystem, reducering av ljud och buller samt brandisolering.

Produktgrupper

Värmeisolering av rör -

Värmeisolering av rör

Effektiv värmeisolering av rör gagnar både ekonomi- och miljöaspekter. NS Norisol har den expertis som krävs både till projektering och utförande av arbetet.
Läs mer

Isolering av kyl- och frystekniska anläggningar -

Isolering av kyl- och frystekniska anläggningar

Isolering av kyltekniska och frystekniska anläggningar kräver stor kunskap om isoleringsteknik och material. Hos NS Norisol har vi den kunskapen.
Läs mer

Ljudisolering, Akustik -

Ljudisolering, Akustik

Ljudisolering och akustisk regulering tar en allt större plats i vår vardag. Norisol vet det mesta om ljud och har experter som kan hitta lösningar på de flesta komplicerade ljudproblem.
Läs mer

Specialställningar till industrier  -

Specialställningar till industrier

NS Norisol är leverantör av byggnadsställningar. Specialställningar till industrier är vår styrka och har alltid lösningar till de mest komplicerade ställningsprojekten.
Läs mer

Brandisolering -

Brandisolering

Brandisolering kan hindra en brand att utveckla sig och spridas. En av NS Norisols specialiteter är brandisolering, inte bara i industribyggnader, utan också på fartyg och inom processindustrin.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: NS Norisol Sverige AB
Organisationsnr: 556448-1611
Medlem i / cert. av: VVS Företagen
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Stenungsund

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Hantverkaregatan 14
Postnummer: 44432
Ort: Stenungsund
Besöksadress: Hantverkaregatan 14
Telefon: 0303-72 80 60
Fax: 0303-847 70
E-post:
Sökord
Teknisk isolering, passivt brandskydd, industriisolering, rörisolering, leverantör, entreprenör, bullerisolering, betonghåltagning, Byggnadsställningar, Byggställningar, Ställningsbyggnation,
Skicka förfrågan