• Sanpro AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Sanpro AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Sanpro AB

Sanpro AB utför alla sorters sanering, som brandsanering, fuktsanering, asbestsanering, etc, samt slipning av betonggolv och golvrenovering i Malmö, Ystad och Kristianstad med omnejd.

Du kan anlita oss i samband med plötsliga händelser som bränder, vattenskador eller skadegörelse, men också vid planerade förändringar som nybyggnation eller renoveringar.

Du får hjälp med alla sorters sanering, oavsett orsak, och vi hjälper dig från början till slut med alltifrån bedömning, värdering och planering till löpande kontakter med försäkringsbolag och andra parter. Vi är ganska ensamma om att vara både miljö- och kvalitetscertifierade i södra Sverige.
Visa mer

Tjänster

Golv -

Golv

Sanpro AB utför slipning av betonggolv i Malmö, Ystad, Kristianstad och Helsingborg med omnejd. Vi är HTC-certifierade och vår främsta produkt är HTC Superfloor.
Läs mer

Sanering -

Sanering

Sanpro AB utför sanering av bostäder, kontor och industrimiljöer i Malmö, Ystad, Kristianstad och Helsingborg med omnejd.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Sanpro AB
Organisationsnr: 556621-9373
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Malmö Kristianstad Ystad
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Malmö

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Höjdrodersgatan 32
Postnummer: 212 39
Ort: Malmö
Besöksadress: Höjdrodersgatan 32
Telefon: 040-689 14 10
Fax:
E-post:
Sökord
Sanering, Slipning av betonggolv, Golvrenovering, Malmö, Ystad, Kristianstad, Brandsanering, Fuktsanering, Asbestsanering,
Skicka förfrågan