• Sprintline i Tranås AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Sprintline i Tranås AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Sprintline i Tranås AB

Sprintline Industriservice AB bildades i början av 1993 i Tranås som ett företag erbjudande tjänster för installation, service, reparation och utveckling av maskiner och utrustning inom den grafiska branschen. Sedan dess har företaget utvecklats att vara verksamt i flertalet branscher, är dynamiskt och flexibelt, med bred kunskap inom både, mekanik, el-elektronik, styr och reglerteknik, med plåtrelaterande fåstyckstillverkning av specialkaraktär som specialitet.

Ledord för Sprintline i Tranås AB är att tillsammans med kunden lösa problem, bolaget eftersträvar att bygga upp ett nära konstruktivt förhållande, där vi arbetar tillsammans med stort förtroende. Sprintline i Tranås AB har varit verksamma såväl lokalt, runt om i landet samt internationellt i alla världsdelar.
Visa mer

Tjänster

Ventilation -

Ventilation

Sprintline i Tranås AB besitter kunskap och erfarenhet för att utforma och anpassa ventilationssystem optimerade för både komfort och dirftekonomi.
Läs mer

Tillverkning -

Tillverkning

Sprintline i Tranås AB tillverkar olika produkter med utgångspunkt från plåt, metall och svets i olika material. Detaljer till asfaltläggare, fästplåt till en strömbrytare, fantasijulgran i stål och plåt, eller monteringsmaskin för fjädrar.
Läs mer

Svetsning -

Svetsning

Sprintline i Tranås AB svetsar det mesta. Nästan alla material är svetsbara, svetsning ingår med tyngd i företagets och verkstadens kunskaper.
Läs mer

Byggnadsplåtslageri -

Byggnadsplåtslageri

Sprintline i Tranås AB arbetar med byggnadsplåtslageri, företaget är måna om att det traditionella kvalitetsarbetet där hantverket kommer till sin fulla rätt.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Sprintline i Tranås AB
Organisationsnr: 556324-3673
Medlem i / cert. av: PLR
Verksamhetsområde: Visa
Jönköpings län Östergötlands län
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Tranås

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Kanalgatan 9
Postnummer: 573 31
Ort: Tranås
Besöksadress: Kanalgatan 9
Telefon: 0140-120 60
Fax: 0140-100 70
Mobiltelefon: 070-523 13 10
E-post:
Sökord
Sprintline i Tranås AB, Sprintline, Ventilationsentreprenad, OVK-besiktningar, Injustering, Service, Installation. Luftbehandling, Plåtbearbetning, Svets, Tillverkning. Ventilation, Svetsning, Byggnadsplåtslageri, Tranås, Jönköpings län, Östergötlands län
Skicka förfrågan