• Takcentrum Sverige AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Takcentrum Sverige AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Takcentrum Sverige AB

Takcentrum AB är leverantör av takmaterial, tätskikt för branta och låglutande tak, underlagsmaterial för tak, taksäkerhet, membranisolering, gröna tak med mera.

Takcentrum AB är totalleverantören med marknadens i särklass mest attraktiva sortiment för att skapa täta och säkra tak. Vår styrka och specifika specialitet är tak och tätskikt, inget annat. Våra kunder är proffsen på taken.
Visa mer

Produkter

T-Garantier -

T-Garantier

Läs mer om våra T-Garantier, tätskiktsgarantier när det verkligen gäller!
Läs mer

Underlagsmaterial för tak -

Underlagsmaterial för tak

Takcentrum är leverantör av underlagsmaterial för tak. YAP Superfelt Steel en UV-beständig underlagstäckning för läggning under plan plåt och lertegel.
Läs mer

Tätskikt - låglutande tak -

Tätskikt - låglutande tak

Takcentrum är leverantör av tätskikt för låglutande tak. Mineral Helasta tätskiktsmattor är avsedda för krävande taktäckning och membranisolering.
Läs mer

Tätskikt för branta tak -

Tätskikt för branta tak

Takcentrum AB är leverantör av tätskikt för branta tak. Mineral Enduro-Eco är en urstark tätskiktsmatta anpassad för framtidens starka miljökrav och krav på lång hållbarhet.
Läs mer

Tätskikt för gröna tak -

Tätskikt för gröna tak

Takcentrum AB är leverantör av tätskikt för gröna tak. Resitrix SK W är en självhäftande variant från Resitrix familjen med alla de goda egenskaperna i övrigt.
Läs mer

Fukt- radon och ångspärr -

Fukt- radon och ångspärr

Takcentrum AB är leverantör av fukt, radon- och ångspärr. Alutrix är utvecklad för att kunna användas i en mängd olika sammanhang.
Läs mer

Membranisolering -

Membranisolering

Takcentrum AB är leverantör av membranisoleringssystem. Resitrix MB är ett kraftfullt och svetsbar tätskikt gjort av glas-armerad komposit gummi med en EPDM kärna.
Läs mer

Flytande Tätskikt -

Flytande Tätskikt

Takcentrum AB är leverantör av flytande tätskikt. Flytande tätskikt används när du vill ha en enkel och snabb tätning av anslutningar, detaljer och övriga ytor.
Läs mer

Takpannor -

Takpannor

Takcentrum AB är leverantör av takpannor. Vårt sortiment av tegelpannor är brett, det finns ett stort urval av modeller, kulörer och ytstruktur.
Läs mer

Taksäkerhet -

Taksäkerhet

Takcentrum AB är leverantör av produkter för taksäkerhet. Skyddsräcke, snörasskydd, takstege, gångbrygga, taksteg - vi har Taksäkerhetsprogrammet för alla typer av tak.
Läs mer

Takljuskupoler -

Takljuskupoler

Takcentrum AB är leverantör av takljuskupoler som låter du det naturliga ljuset komma in i rummet även där det är långt från ett traditionellt väggfönster.
Läs mer

Takmassor -

Takmassor

Takcentrum AB är leverantör av takmassor. Tiger-Tex är tätningsmassan som biter även på fuktiga, blöta och kalla ytor.
Läs mer

Takverktyg -

Takverktyg

Takcentrum AB är leverantör av takverktyg.
Läs mer

PIR Isolering -

PIR Isolering

Takcentrum marknadsför PIR isoleringsmaterial. PIR är ett isoleringsmaterial som gör det möjligt att bygga tunnare väggar och tak - eller att sänka u-värdet med upp till 40%.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Takcentrum Sverige AB
Organisationsnr: 556553-7007
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Hägersten

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 42218
Postnummer: 126 17
Ort: Hägersten
Besöksadress: Västbergavägen 43
Telefon: 08-89 01 09
Fax: 08-89 01 14
Mobiltelefon: 070-799 98 55
E-post:
Kontaktperson: Hosein Aminy
Sökord
Takmaterial, Leverantör, Takmaterial, Gröna Tak, underlagsmaterial, Takpapp, Tätskikt, Yttertak, Taksäkerhet, Takpannor, Ytskikt, Underlagspapp, Takmembran, YAP Superfelt Steel, Membranisolering, Gummiduk, Gårdsbjälklag, Snörasskydd, Takbrygga, Takfönster, Takpannor, Taktegel, Tegelpannor, Tegeltak, Tätskiktsmatta, Tätskiktsmattor, Ångspärr, Flytande tätskikt, tätskiktsgarantier, Takgrossist, Rotsäkra tätskikt, Rotsäker, Röklucka, Rökluckor, Snabbtorkande primer, Skarvklister, Papptak, Varmluftsbrännare, Gasolbrännare, Gasol, EPDM-gummiduk, KS 96 tätningsmedel EPDM, Taktryckrullar, Taktryckrulle, Taksäkerhetsprodukter,
Skicka förfrågan