• Thoréns Markis & Persienn AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Thoréns Markis & Persienn AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Thoréns Markis & Persienn AB

Thoréns Markis & Persienn AB i Göteborg har försäljning och montering av solskydd, markiser som fasadpersienner, screenmarkiser, terrassmarkiser och vertikalmarkiser, solskyddsautomatik, markisoletter, korgmarkiser, persienner, rullgardiner, plisségardiner med mera i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Borås, Kungälv och övriga Göteborgsregionen.

För den som letar efter idéer eller inspiration har Thoréns Markis & Persienn AB i Göteborg både en butik med utställning och inspirationsbilder på hemsidan. Butik med utställning finns i på Marieholmsgatan i Göteborg. Klicka på länkarna till höger för att se inspirationsbilder och projektbilder från hemsidan.
Visa mer

Solskyddsprodukter

Zip-, Vertikal- & Screenmarkiser -

Zip-, Vertikal- & Screenmarkiser

Thoréns Markis & Persienn AB i Göteborg har försäljning och montering av screenmarkiser, zipmarkiser och vertikalmarkiser i Göteborg med omnejd.
Läs mer

Fasadpersienner  -

Fasadpersienner

Thoréns Markis & Persienn AB i Göteborg har försäljning och montering av fasadpersienner. Fasadpersienner är ett utvändigt solskydd med modern design.
Läs mer

Markisoletter -

Markisoletter

Thoréns Markis & Persienn AB i Göteborg har försäljning och montering av markisoletter i Göteborg med omnejd. Markisoletter är anpassade för höga fönsterpartier.
Läs mer

Solskyddsautomatik -

Solskyddsautomatik

Thoréns Markis & Persienn AB har försäljning och montering av solskyddsautomatik och solskydd i Göteborg, Lerum, Alingsås, Borås, Kungälv och övriga Västra Götalandsregionen.
Läs mer

Terrassmarkiser -

Terrassmarkiser

Thoréns Markis & Persienn AB i Göteborg har försäljning och montering av terrassmarkiser. Terrassmarkiser ger snygga och flexibela textiltak över terrassen.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Thoréns Markis & Persienn AB
Organisationsnr: 556651-3007
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Västra Götalands län
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Göteborg

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Marieholmsgatan 54
Postnummer: 415 02
Ort: Göteborg
Besöksadress: Marieholmsgatan 54
Telefon: 031-702 55 20
Fax:
E-post:
Sökord
Markiser, Göteborg, Terrassmarkiser, Screenmarkiser, Fasadpersienner, Korgmarkiser, Lamellgardiner, Solskyddsautomatik, Vertikalmarkiser, Persienner, Markisoletter, Rullgardiner, Plisségardiner, Fasadpersienner, Leverantör, Försäljning, Solskydd, Fönstermarkiser, Korgmarkiser, Screenmarkiser, Fasadpersienner, Fastsolskärm, Vinterträdgårdsmarkiser, Terrasstak, Pergola, Energisimulering, 25mm persienner, 50mm aluminium persienner, Träpersienner, Plisségardiner, Duette, Lamellgardiner, Rullgardiner, Spolrullgardiner, Effektrullgardiner, Monorullgardiner, Skärmgardiner, Lerum, Alingsås, Partille, Borås, Kungälv,
Skicka förfrågan