• Weland Aluminium AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Weland Aluminium AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Weland Aluminium AB

Weland Aluminium AB är en tillverkare och leverantör med försäljning av produkter såsom t ex industriräcken, modulräcken, handikappramper, balkongräcken, stålbalkonger, ståltrappor, mm. Vi är ett företag med inriktning mot industrin, väg och vatten samt byggnadsindustrin.

Weland Aluminium AB är ett dotterbolag till Weland AB, som är ett familjeägt tillverkande företag med huvudkontor i Smålandsstenar och företag på olika platser i Sverige och utomlands. Totalt arbetar ca 900 personer inom Weland-koncernen som omsätter ca 1,9 miljarder kronor.
Visa mer

Länkar

Produkter

Infästning av balkonger - null

Infästning av balkonger

Infästning av balkonger. Vid utbyte, utökning eller ny balkong, är den viktigaste frågan hur infästningen kan ske. Skall fasaden samtidigt renoveras eller kanske till och med tilläggsisoleras?
Läs mer

Balkongplattor - null

Balkongplattor

Tillverkare och leverantör av betongplattor. Weland balkongplatta kan fås i ett antal olika utföranden. Det finns alla olika typer av balkongplattor.
Läs mer

Balkongräcken - null

Balkongräcken

Tillverkare och leverantör av balkongräcken. Weland Balkongräcke, standardräcke i aluminium kan fås i en rad olika kombinationer med olika handledare och räckestyper.
Läs mer

Balkonginglasning - null

Balkonginglasning

Tillverkare och leverantör av balkonginglassningar. Se balkonginglasning från Weland Aluminium och låt balkongen bli Din favoritplats, en plats för långa frukostar, avkopplande stunder i solen och mysiga ljumma kvällar. Med en inglasad balkong sitter Du utomhus men är ändå skyddad.
Läs mer

Raka trappor - null

Raka trappor

Tillverkare och leverantör av raka trappor av aluminium. Weland raka trappor tillverkas av strängpressade profiler som skruvas ihop vid montage. Trapporna är lätta och har utmärkt ytfinish.
Läs mer

Miljöstationer - null

Miljöstationer

Weland Utemiljö AB har ett komplett sortiment av miljöstationer och produkter för en effektivare och snyggare källsortering.
Läs mer

Cykelskydd - null

Cykelskydd

Cykelskydd från Weland Utemiljö är tillverkade av pulverlackerad aluminium. Kulor av massiv aluminium. Gavlar och ryggsida med perforerad aluminiumplåt. Plats för 9 st cyklar.
Läs mer

Rökrum - null

Rökrum

Weland Utemiljö är tillverkare av rökrum i flera olika varianter.
Läs mer

Restaurangstaket - null

Restaurangstaket

Restaurangstaket från Weland Utemiljö är tillverkade av pulverlackerade aluminiumprofiler vilket innebär att de inte påverkas av väder och vind.
Läs mer

Utemöbler - null

Utemöbler

Bänkar och soffor från Weland Utemiljö är tillverkade av aluminium. Inga brädor som ska oljas eller tas in för vinterförvaring. Kan med fördel stå ute året om.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Weland Aluminium AB
Organisationsnr: 556097-3272
Medlem i / cert. av: Balkongföreningen
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Alvesta

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Björntorpsvägen 2
Postnummer: 342 30
Ort: Alvesta
Besöksadress: Björntorpsvägen 2
Telefon: 0472-445 00
Fax: 0472-400 29
Kontaktperson: Joachim Ringdahl,Hans Petersson (0734-42 56 90), Anders Johansson (0734-42 56 98)
Sökord
Industriräcken, Modulräcken, Handikappramper, Balkongräcken, Balkonger, Ståltrappor, Tillverkare, Leverantör, Försäljning,
Skicka förfrågan